Gekleurd kunstgras buitentapijt 010 Blauw-Wit Hamat Celebration 20mm

Pool hoogte 20mm
Gewicht 2535 gr/m²
Breedte 200cm
Vezelkleur Gekleurd
Dichtheid Goed

Celebration gekleurd kunstgras van Hamat 20mm

Hamat 4467 Celebration blauw


Blauw gras, het lijkt misschien een vreemde combinatie maar dat is het zeker niet. Wel als men op zoek is naar een natuurgetrouwe kunstgras, maar hiervoor heeft Hamat tal van andere mooie typen in de collectie. Deze blauwe uitvoering van de Celebration collection heeft wel de voordelen van het normale kunstgras, maar wat de looks betreft heeft dit product hele andere kwaliteiten. Gekleurd kunstgras wordt namelijk steeds vaker gebruikt om het balkon, de tuin of het dakterras op te vrolijken en met deze mooie kleur blauw gaat dat zeker lukken. Daarbij kan dit gekleurde kunstgras ook indoor gebruikt worden. Hierdoor is het ook een perfecte optie voor een winkel of een showroom.

Een buitentapijt met de voordelen van kunstgras


Eigenlijk kan men dit kunstgras enigszins vergelijken met een vloerkleed of een buitentapijt. Steeds meer mensen gebruiken ook een buitentapijt op hun terras om een gezellige loungesfeer te creëren. Het zorgt vaak voor een warme uitstraling of een vakantiesfeer tijdens de zomerse avonden. Maar de blauwe versie uit deze collectie is ook een perfecte keuze om een plekje voor het zwembad te creëren. Ten eerste kan het zwembad een poosje blijven staan zonder dat het bruine vlekken in het gras achterlaat en ten tweede is het een stuk minder glad dan tuintegels. Toch wordt dit materiaal ook vaak binnen gebruikt. Bijvoorbeeld op een beursstand om de kleur van de huisstijl te onderstrepen of om een bepaalde sfeer op te roepen. Liever toch een andere kleur, in deze serie zijn nog vijf andere mooie kleuren te vinden.

Milieuvriendelijk en onderhoudsarm


De Hamat 4467 Celebration blauw mag dan misschien wat minder op kunstgras lijken, het heeft wel alle voordelen van kunstgras. Nooit meer maaien, knippen of sproeien en toch altijd een frisse uitstraling. Het is lekker zacht dus een prima ondergrond voor een speelplek voor de kinderen. Het water loopt net zoals bij kunstgras op de natuurlijke manier weg. Het is een duurzame ondergrond, maar ook milieuvriendelijk. Ook de materialen die worden gebruikt om het kunstgras te produceren zijn milieuvriendelijk. Het is een uitstekende keuze voor mensen met hooikoorts. Wat het onderhoud betreft, dat is eigenlijk minimaal. Het kunstgras is eenvoudig te reinigen met water en verder hoeft er eigenlijk weinig te gebeuren. Het is ook kleurvast.

Eigenschappen van de Celebration collectie


Deze collectie kunstgras Hamat heeft ook een lange levensduur. Dat kan niet van ieder buitentapijt gezegd worden. Kunstgras is erg duurzaam mede door de taaie en sterke materialen die gebruikt worden. Het poolmateriaal is PE, een kunststof die polyethyleen heet. Dit materiaal heeft een hoge elektrische weerstand waardoor er niet constant van die statische schokken zijn. Het is ook een materiaal wat wel tegen een stootje kan. De hoogte is 22 millimeter en het blauwe kunstgras is verkrijgbaar in 200 centimeter breed. De basis is een Precoat en het kunstgras heeft een totaalgewicht van 2500 gram per vierkante meter.

Pool hoogte 20mm
Gewicht 2535 gr/m²
Breedte 200cm
Vezelkleur Blauw-Wit
Dichtheid Goed

Gekleurd kunstgras buitentapijt 010 Blauw-Wit Hamat Celebration 20mm

39,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Binnen een straal van 50km, vanaf Zwolle bezorgen wij gratis!
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 39,95
Meer informatie
Voor buiten Voor buiten
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Blauw tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Rugmateriaal Latex
Poolhoogte 20 mm
Prijzen inclusief 21% BTW