Kunstgras Stockholm 30mm

Pool hoogte: 30mm

Gewicht: 2.45kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met mosdraad

Dichtheid: Zeer goed

Materiaal: Polyethyleen en Polyethyleen

Aantal steken per m2: 18.900 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie: 8 jaar


Kunstgras Stockholm 30 is het dunner broertje van de Stockholm 45. De vezels zijn alleen iets korter maar heeft verder praktisch dezelfde eigenschappen. Door zijn sterke C-vormige vezelstructuur blijven de grasvezels mooi stevig rechtop staan. Door het grote aantal steken is het een goede speelmat voor de kinderen.
Omdat dit kunstgras niet al te hoogpolig is, is de dit kunstgras prima voor de tuin en balkon geschikt.
Kunstgras bespaard ook nog eens water, je hoeft immers niet meer te sproeien.
Vraag gratis stalen aan.

Kunstgras Stockholm met 30mm hoge pool


Kunstgras Stockholm met een 30mm hoge pool is geschikt voor kind en dier. Er zitten geen giftige materialen in zoals lood en Cadmium. Deze UV bestendige kunstgrasmat kan nauwelijks verkleuren. De kinderen kunnen hier heerlijk op spelen omdat dit kunstgras heerlijk zacht en vol is. Door de C-vormige vezelvorm blijven de kunstgrasvezels mooier rechtop staan dan een platte of rechte vezel.
Wilt u een iets hogere en daardoor zachtere pool en vollere mat is de Stockholm 45, het grotere broertje wellicht een optie.

Het kunstgras is verkrijgbaar in twee maten, namelijk twee meter breed en vier meter breed. Hierdoor is het gras ook geschikt voor grotere oppervlakten zonder al te veel naden.


Kunstgras Stockholm en alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.

Kunstgras Stockholm 30mm

€ 33,00
30% voordeel
22,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 22,95
Meer informatie
Tekst achter prijsper m2
Hide PriceNee
Hide Order ButtonNee
Tekst prijslabelPrijs per m2
vorm van de kunstgrasvezelC-vorm
DiervriendelijkDiervriendelijk
Kleur tintenGroen tint
Breedte in cm200 en 400
PoolmateriaalPolypropyleen/Polyethyleen
Kunstgras_poolhoogte30 mm
Garantie8 jaar
Prijzen inclusief 21% BTW