Hamat kunstgras 428 Cozensa 38mm

Poolhoogte 38mm
Materiaal PE mono / PP curled
Rug Latex
Gewicht 2650gr/m2
Breedte  200cm en 400cm
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed

Hamat kunstgras 428 Cozensa 38mm


Het Hamat Milano kunstgras is verkrijgbaar in twee breedtes, namelijk 200 en 400 centimeter. De hoogte van de pool is 38 millimeter en het materiaal van de pool is PE Monofilament recht en PP gekroesd. Het PE staat voor polyethyleen. Dit materiaal wordt vaak gebruikt bij kunstgras omdat het een perfecte mix is van zachtheid, duurzaamheid en esthetiek. Daarnaast is het bijna niet gevoelig voor zonlicht. Het PP-materiaal zorgt weer dat het kunstgras meer volume krijgt. Het totale gewicht is circa 2650 gram per vierkante meter. Deze kenmerken geven aan dat het hier om een zeer duurzaam kunstgras gaat met de hoogwaardige kwaliteit van Hamat. Daarnaast heeft u ook nog alle andere voordelen van kunstgras. Dus dat betekent nooit meer maaien, randjes knippen of sproeien en het hele jaar door een fris en groen gazon.

Een natuurlijke uitstraling


Hamat heeft een passie voor kunstgras en speelt graag in op de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Het type Milano is een uitstekende keuze als u op zoekt bent naar een zacht kunstgras met een hogere pool. Het Milano kunstgras heeft namelijk een hoogte van 25 millimeter en hier kan naar hartenlust op gespeeld worden zonder dat het er vertrapt eruitziet. Met Milano kunstgras heeft u een tuin die gemakkelijk te onderhouden is en toch ook de natuurlijke sfeer in de tuin brengt. Natuurlijk kan het Milano kunstgras van Hamat ook op het balkon worden gebruikt of op het terras.


Hamat kunstgras 428 Cozensa 38mm

38,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 38,95
Meer informatie
Kleur tintenGroen tint
Verkrijgbaar in breedte2 en 4 meter
Poolmateriaal100% Polyethyleen
DiervriendelijkDiervriendelijk
RugmateriaalLatex
Poolhoogte25 mm
Instrooizand nodig?Ja
Waterdoorlatend60 liter per minuut per m2
Garantie8 jaar
Prijzen inclusief 21% BTW