Diervriendelijk kunstgras2

Wanneer u de beslissing maakt om kunstgras aan te leggen in uw tuin, is het natuurlijk belangrijk dat het kunstgras geschikt is voor uw trouwe viervoeter of ander huisdier. Daarom hebben wij alle voordelen van diervriendelijk kunstgras op een rijtje gezet, zodat u de juiste keuze maakt!

Hoe lang gaat diervriendelijk kunstgras mee?

Bij goed onderhouden kan diervriendelijk kunstgras tot een periode van 10 jaar mee gaan. De meeste kunstgrasmatten zijn ook gemaakt om 10 jaar mee te gaan. Hier kunnen de experts van kunstgras Hasselt u ook bij helpen! Bekijk bijvoorbeeld onze tips voor het schoonmaken en onderhouden van kunstgras.

Kunstgras zonder chemicaliën

Niet alle soorten kunstgras zijn geschikt voor dieren. In sommige kunstgrasmatten zitten chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor uw huisdier, zoals lood en cadmium. Daarom heeft kunstgras Hasselt grasmatten waar geen lood en cadmium in zit. Mede hierdoor zijn deze kunstgrasmatten perfect geschikt voor huisdieren.

Kunstgras geschikt voor honden en katten

Onze grasmatten zijn uitgerust met gaatjes aan de onderkant, waardoor een ongelukje van de hond of kat zo door de mat de grond in gaat. Wel is het handig om de plek daarna even af te spoelen met lauwwarm water. Meeste matten van goede kwaliteit zullen door urine verkleuren, deze doen dat niet. Tegen ontlasting zijn onze diervriendelijke kunstgrasmatten ook bestand.

Voordelen diervriendelijke grasmatten

Naast het feit dat er geen schadelijke chemicaliën zitten, zijn de diervriendelijke kunstgrasmatten van kunstgras Hasselt ook waterbesparend, en geschikt voor kinderen. Ze bieden een zachte ondergrond, wat perfect is om goed op te kunnen spelen. Wij verkopen verschillende vormen van diervriendelijke kunstgrasmatten, wij verkopen ze in een C-vorm, W-vorm en diamant. Voor ieder wat wils!

Bent u opzoek naar diervriendelijk kunstgras? Kom langs bij kunstgras Hasselt, wij helpen u graag verder!

Prijzen inclusief 21% BTW