Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

Subscribe to RSS Feed

Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras of buitentapijt
Gekleurd kunstgras is voor veel doeleinden te gebruiken. Het kan voor feesten en beurzen gebruikt worden maar past ook prima op een terras als buitentapijt of vloerkleed. Het kan gewoon nat worden en buiten blijven liggen. Trendy kleuren en goed polyethyleen kwaliteit. De vezels zijn 2,5 cm hoog, dat is een mooie lengte, het is niet te hoog en niet te lang.
Het is een heerlijke zachte gekleurde kunstgrasmat die in diverse kleuren te bestellen is op 2 en 4 meter.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Gekleurd kunstgras

De tuin en het terras precies die look en feel geven die je wil creëren aan de buitenzijde van de woning is niet altijd een eenvoudige opdracht, zoveel is zeker. De zoektocht naar de beste voorzieningen, meubilair en decoratie vergt heel wat tijd en aandacht, en er zijn heel wat verschillende manieren om het beste uit de tuin te halen. 

Een van de populairste daarvan is gekleurd kunstgras. Dergelijk gras bestaat uit een soort kunststof, die vanop afstand op echt gras lijkt en dus ook als alternatief daarvoor gebruikt wordt. Wat zijn nu de voordelen en mogelijkheden van gekleurd kunstgras, en waarom zou je ervoor moeten kiezen als je de look en feel van je woning een niveau hoger wil tillen? 

De voordelen van kunstgras 

Of kunstgras nu gekleurd is of niet, de voordelen ervan reiken ver. Een overzicht: 

1. Levensecht gras 

Het grote voordeel van kunstgras is dat het er écht uit ziet: de kunststof die voor kunstgras wordt gebruikt is op die manier gevormd en gekleurd, dat het lijkt alsof je tuin met écht, gezond gras is bedekt. En dat geeft de woning als geheel natuurlijk een extra dimensie! 

2. Weinig onderhoud nodig 

Vervolgens is kunstgras een goed alternatief voor echt gras omdat het weinig onderhoud vereist. Het gras moet immers niet gevoed worden met water, en daarbij moet het ook niet gemaaid worden! Dat maakt het de ideale optie voor zij die op zoek zijn naar gras waar weinig onderhoud en tijd voor nodig is. 

3. In verschillende kleuren verkrijgbaar 

Gras is groen, dat weten we allemaal. Maar wat als je je tuin zou kunnen uitrusten met een gazon in een andere kleur? De mogelijkheden bij kunstgras zijn erg divers, waardoor er voor elke situatie wel een oplossing bestaat. Van licht en donkergroen tot verschillende tinten blauw en andere kleuren, er zijn geen grenzen. 

Bovenstaand overzicht geeft enkele van de belangrijkste voordelen van kunstgras weer. Het gaat om een investering die de moeite waard is, zeker voor wie het beste uit zijn of haar tuin wil halen en er een gezellige plaats van wil maken! 

De vele mogelijkheden van kunstgras 

Nu duidelijk is waarom je zou moeten kiezen voor gekleurd kunstgras, is het natuurlijk ook handig als je weet waarvoor je het zoal kunt gebruiken. Een overzicht: 

- Kunstgras als buitentapijt. 

Heb je geen tapijt meer over voor buiten? Dan kan je ook gekleurd kunstgras gebruiken! Het gras past bijvoorbeeld perfect als buitentapijt onder je tuinmeubilair, vooral als je gelijkaardige tinten gebruikt. 

- Je dakterras afwerken met kunstgras 

Daarbij kan je dergelijk glas ook gebruiken om je balkon of dakterras af te werken. Kies voor een opvallend kleurtje en de look is meteen helemaal compleet, zeker als je daarbij passende meubelstukken en decoratie kiest! 

- Voor elke stijl een optie 

Van felgekleurde sloten kunstgras die goed passen in een alternatief interieur tot sobere varianten in het grijs of zwart voor een moderne woning, de mogelijkheden op het vlak van stijl zijn erg uitgebreid. 

- Geef je bedrijf een opkikker 

Ten slotte kan kunstgras ook gebruikt worden om je bedrijfspand een stijlvolle look en feel te geven. Steeds meer bedrijven kiezen voor een inrichting en decoratie van het bedrijf om er een gezellige plaats van te maken. 

Het belang van kunstgras voor een complete tuin 

Of je nu de achtertuin van je bedrijf wil opfleuren of op zoek bent naar gras waarmee je je gazon een opkikker kan geven - kunstgras is een goed idee. Steeds meer mensen kiezen voor deze oplossing, dus waarom zou je ook de stap niet wagen en de uitstraling van je woning verbeteren?
 
Prijzen inclusief 21% BTW