• De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Gemakkelijk online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

20 mm
Voor buiten
Vraag gratis kunstgras staal
Celebration gekleurd kunstgras Rood van Hamat 20mm

We noemen het kunstgras maar eigenlijk lijkt het meer op tapijt voor buiten, verkrijgbaar in 6 zeer moderne kleuren en is alleen verkrijgbaar op 200cm breed.
Iedereen die bij u in uw tuin of terras komt zal met verbazing kijken wat u heeft liggen, men zal denken dat het echt tapijt is.
De unieke nieuwe samenstelling kan uw veranda veranderen in een verlengstuk van uw kamer.
Weer een topproduct van Hamat zoals we die van hun kennen, de zachte en kindvriendelijke samenstelling is het gekleurde kunstgras milieuvriendelijk en vrij van lood en cadmium en dus absoluut geschikt voor kinderdagverblijven en speeltuinen.
Doordat er in de ondergrond kleine gaatjes zitten heeft u geen problemen met waterafvoer en is uw gekleurde kunstgras zo weer droog
Het nieuwe kunstgras. Hamat heeft weer een topproduct afgeleverd die van Nederlandse bodem komt,

Hamat 4467 Celebration rood-wit


Dit rood met wit gekleurde kunstgras is een van de kleuren uit de Hamat Celebration collectie. Een mooie en frisse kleur die het terras, de tuin of de winkel flink zal opvrolijken. Gekleurd kunstgras is iets wat men steeds meer ziet en op zich is dat niet zo verwonderlijk. Kunstgras heeft nu eenmaal veel voordelen, maar niet iedereen wil gras of in dit geval kunstgras in de tuin. De gekleurde versie heeft meer weg van een buitentapijt of een kleed waar mooie combinaties mee te maken zijn. Zonder het gemak van kunstgras te verliezen.

Vele toepassingen voor indoor of outdoor gebruik


Het gekleurde kunstgras is op veel plekken toepasbaar. Op het terras als buitentapijt onder het loungeset of in de tuin als speelveld voor de kinderen. In beide situaties zal het prettig zijn dat het kunstgras zacht aanvoelt zodat men er ook gewoon met blote voeten op kan lopen. Op het balkon of het dakterras kan dit rood-witte kunstgras een gezellige sfeer creëren. Zeker als men het aanvult met bijpassende accessoires of bloemen in dezelfde kleur. Het warme rood is niet overweldigend, het zorgt eerder voor een sfeervolle uitstraling. Het kunstgras kan ook voor indoor doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld in een showroom of een winkel. Zelfs de etalage kan er op een eenvoudige manier mee in een bepaalde sfeer worden gebracht. Op de beursstand is het een perfecte dempende en sterke ondergrond en vieze plekken zijn eenvoudig te reinigen met water.

De voordelen van kunstgras


Het gekleurde kunstgras is net zoals het normale kunstgras erg onderhoudsvriendelijk. Nooit meer maaien of knippen, sproeien hoeft ook niet en men hoeft niet bang te zijn als het zwembadje er iets te lang op staat. Zon of schaduw, het gekleurde kunstgras blijft zijn frisse uitstraling behouden. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden en onkruid krijgt weinig kans. Maar het heeft nog meer voordelen, het heeft namelijk een hele lange levensduur. Het materiaal is Uv-bestendig en kleurvast waardoor het er ook lang mooi uit blijft zien. Ideaal bij hooikoorts of andere allergieën die men voor gras kan hebben. Het is op veel plekken toepasbaar, zowel binnen als buiten en het leggen is zeer eenvoudig.

De eigenschappen van de Celebration collectie


Kunstgras is een synthetisch product, een soort buitentapijt wat gemaakt is van milieuvriendelijke materialen. Het poolmateriaal is bijvoorbeeld polyethyleen, afgekort PE. Dit is een zacht en sterk materiaal met een hoge elektrische weerstand. De basis is een stevige Precoat. De hoogte is 22 millimeter en het totale gewicht is 2500 gram per vierkante meter. De breedte waarin het rood-witte kunstgras van Hamat verkrijgbaar is, is 200 centimeter. Alle eventuele benodigdheden voor het leggen van het gekleurde kunstgras zijn natuurlijk ook door ons leverbaar. Gaat de voorkeur uit naar een andere kleur? Kijk dan eens bij de overige vijf kleuren uit de collectie.

Pool hoogte 20mm
Gewicht 2535 gr/m²
Breedte 200cm
Vezelkleur Gekleurd
Dichtheid Goed

Gekleurd kunstgras buitentapijt 001 Rood-Wit Hamat Celebration 20mm

€ 44,95
11% voordeel
€ 39,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 39,95

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 39,95
Staal aanvragen
Kunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier

Omschrijving

Details

Pool hoogte 20mm
Gewicht 2535 gr/m²
Breedte 200cm
Vezelkleur Gekleurd
Dichtheid Goed

Product informatie

Voor buiten Voor buiten
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Rood tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Rugmateriaal Latex
Poolhoogte 20 mm
Prijzen inclusief 21% BTW