Gekleurd kunstgras buitentapijt 004 Groen-Wit Hamat Celebration 20mm

Pool hoogte 20mm
Gewicht 2535 gr/m²
Breedte 200cm
Vezelkleur Gekleurd
Dichtheid Goed

Hamat 4467 Celebration groen

Deze groen-wit gemêleerde versie is een geheel eigen versie van kunstgras. Met een groene knipoog naar het traditionele kunstgras zorgt deze uitvoering voor een geheel eigen stijl. Het is een van de zes kleuren uit de Celebration collectie van Hamat en dit kunstgras heeft dezelfde kwaliteiten als het traditionele kunstgras. Het is zowel voor outdoor als voor indoor toepassingen bruikbaar. Gekleurd kunstgras is iets wat we steeds meer gaan zien. Het is vergelijkbaar met een buitentapijt maar dan met de voordelen van kunstgras. Ook wordt het vaak gebruik als buitenkleed, bijvoorbeeld om een zachte en sfeervolle omgeving te creëren bij de loungeset.

Altijd een frisse uitstraling


Het groen-witte gras is ook een leuke optie om te combineren met traditioneel groen kunstgras. Hiermee kunnen bijvoorbeeld de speelplekken voor de kinderen aangegeven worden. Het materiaal is zacht en ook enigszins val brekend waardoor het een uitstekende keuze is om hier bijvoorbeeld de schommel of de trampoline op te plaatsen. Ook het zwembadje kan hier met een gerust hart op gezet worden. Het laat geen verdorde plekken achter en het is nog minder glad dan stenen ook. Maar ook op andere plekken is het groen-witte kunstgras een uitstekende keuze, bijvoorbeeld op een balkon of dakterras. Met deze kleurencombinatie straalt het een middenweg uit tussen gras en een kleed en met leuke accessoires kan er toch een natuurlijke sfeer worden gecreëerd. Het voordeel van dit kunstgras is dat het altijd een frisse uitstraling heeft.

Ook voor zakelijke doeleinden


Kunstgras wordt ook steeds meer voor zakelijke doeleinde gebruikt. Bijvoorbeeld in een sportwinkel. Het groen-witte gras leent zich uitstekend om hier even de hockeystick op uit te proberen. Ook in de etalage of de showroom kan met dit kunstgras een leuke uitstraling bewerkstelligd worden. Op de beursvloer is het kunstgras een zachte maar stevige ondergrond en misschien past het groen wel uitstekend bij de huisstijl. Door deze gemêleerde versie is de uitstraling toch net even wat unieker. Het gekleurde kunstgras is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk hoeft het niet gemaaid te worden of besproeid, maar ook bemesten behoort tot het verleden. Vieze sporen kunnen eenvoudig met water gereinigd worden en het kunstgras behoudt heel lang zijn frisse kleur.

Milieuvriendelijke materialen


Dat het kunstgras zo duurzaam is, heeft mede te maken met het materiaal wat hiervoor wordt gebruikt. Kunstgras is een synthetisch product, gemaakt van milieuvriendelijke materialen, het materiaal is ook volledig te recyclen. Het poolmateriaal is polyethyleen, waar de afkorting PE voor staat. Dit is een sterke en taaie kunststof die ook nog eens heel zacht aanvoelt. Het heeft ook een hoge elektrische weerstand. De afmetingen van het kunstgras van Hamat zijn: 22 millimeter hoog en 200 centimeter breed. Het totale gewicht is 2500 gram per vierkante meter. De basis van het kunstgras is een degelijke Precoat.

Pool hoogte 20mm
Gewicht 2535 gr/m²
Breedte 200cm
Vezelkleur Groen-Wit
Dichtheid Goed

Gekleurd kunstgras buitentapijt 004 Groen-Wit Hamat Celebration 20mm

39,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Binnen een straal van 50km, vanaf Zwolle bezorgen wij gratis!
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 39,95
Meer informatie
Voor buiten Voor buiten
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Rugmateriaal Latex
Poolhoogte 20 mm
Prijzen inclusief 21% BTW