Gekleurd kunstgras buitentapijt 007 Zwart-Wit Hamat Celebration 20mm

Pool hoogte 20mm
Gewicht 2535 gr/m²
Breedte 200cm
Vezelkleur Gekleurd
Dichtheid Goed

Hamat 4467 Celebration zwart


De Hamat 4467 Celebration zwart is een van de zes kleuren van de gekleurde kunstgras Celebration collectie. Dit gekleurde kunstgras is op vele manieren inzetbaar. Het is geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik, waardoor het in de tuin of op het balkon toegepast kan worden, maar ook bijvoorbeeld op de beurs. Het voordeel van dit gekleurde kunstgras is dat het wel dezelfde voordelen als kunstgras heeft en dat zijn er nogal wat. Daarom is ook dit gekleurde kunstgras een uitstekende en duurzame oplossing voor veel toepassingen.

De trendy toepassingen van kunstgras

Kunstgras was al trendy, maar de nieuwste collecties van Hamat met de gekleurde kunstgrassoorten voorzien in nog meer mogelijkheden. Het is eigenlijk een soort van buitentapijt wat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Voor binnen moeten we niet alleen aan een stand-vloer op een beurs denken, hoewel men wel met deze kleuren kan kiezen voor een kleur die bij de huisstijl past. Deze zwarte kleur geeft ook een luxe uitstraling zonder een stijf effect te hebben door de speelsheid van het materiaal. Dit geeft ook mogelijkheden voor winkels. Het gekleurde kunstgras is namelijk niet alleen eenvoudig in de tuin te leggen, maar het kan ook net zo makkelijk in een etalage of winkel worden toegepast. Ook hiermee wordt er een bepaalde stijl bewerkstelligd, maar men profiteert hier ook van de voordelen van het kunstgras.

Voordelen kunstgras


Kunstgras heeft nu eenmaal een aantal voordelen ten opzichte van gewoon gras, maar ook ten opzichte van een tapijt. Het Hamat kunstgras is van een duurzaam materiaal gemaakt. Het is een synthetisch materiaal, maar wel gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het is eenvoudig te reinigen met water en het is ook kleurvast. Als het buiten wordt gebruikt maakt het niet uit of het zwembad er een poosje op staat. Geen bruine plekken in het gras als het zwembad weggehaald wordt. Het regenwater kan gewoon zijn natuurlijke weg vervolgen, wat ook beter voor het grondwaterpeil is. Nooit meer maaien, nooit meer knippen of onkruid weghalen en niet bang hoeven te zijn dat het gras verkleurt doordat het teveel in de schaduw ligt. Ook voor mensen met hooikoorts is kunstgras ideaal.

Een perfect buitentapijt


De Hamat 4467 Celebration zwart versie heeft dezelfde voordelen als het normale groene kunstgras, maar er is één extra voordeel en dat is de kleur. Met deze zwart gemêleerde versie kan men de plek waar het kunstgras moet komen een wat speelser effect geven of een bepaalde sfeer creëren. Misschien is deze kleur een uitstekende match met het tuinmeubilair of sluit hij goed aan op de interieurstijl. Tegenwoordig is de tuin of het terras namelijk een verlengstuk de woonruimte waardoor het prettig is als men deze huiselijke sfeer ook kan creëren met het buitentapijt. Een gewoon buitentapijt heeft alleen niet alle voordelen die het kunstgras wel heeft.

De kenmerken van Hamat 4467 Celebration zwart


Het poolmateriaal is PE. Dit is een taaie en sterke kunststof die ook zacht aanvoelt. Het heeft een hoge elektrische weerstand, dus minder kans op vervelende schokken. Daarbij is het polyethyleen goed bestaand tegen de inwerking van oplosmiddelen en dergelijke. De basis is een Precoat en het totale gewicht is 2500 gram per vierkante meter. De dikte is 22 millimeter en de verkrijgbare breedte is 200 centimeter.

 


De dikte            22 millimeter 
Pool hoogte      20mm
Gewicht            2535 gr/m²
Breedte             200cm 
Vezelkleur         Zwart-Wit 
Dichtheid          Goed

Gekleurd kunstgras buitentapijt 007 Zwart-Wit Hamat Celebration 20mm

39,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Binnen een straal van 50km, vanaf Zwolle bezorgen wij gratis!
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 39,95
Meer informatie
Voor buiten Voor buiten
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Zwart tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Rugmateriaal Latex
Poolhoogte 20 mm
Prijzen inclusief 21% BTW