Gekleurd kunstgras buitentapijt 008 Terracotta-Wit Hamat Celebration 20mm

Pool hoogte 20mm
Gewicht 2535 gr/m²
Breedte 200cm
Vezelkleur Gekleurd
Dichtheid Goed

Celebration gekleurd kunstgras Terracotta van Hamat 20mm

Hamat 4467 Celebration terracotta


De fraaie terracottakleur uit de Hamat 4467 Celebration serie kan voor een ultieme sfeer zorgen. Deze schitterende roodbruine tint is een uitstekende match bij de welbekende basic bloempotten die gemaakt zijn van aardewerk. Tegenwoordig zijn deze terracotta bloempotten er ook in de meest prachtige modellen die uitstekend gecombineerd kunnen worden met deze kleur kunstgras. Terracotta heeft een rustgevende uitstraling en voegt ook gelijk warmte aan het geheel toe. Kunstgras in de terracottakleur heeft ook nog eens dezelfde voordelen zoals bij het traditionele groene kunstgras, waardoor dit materiaal uitstekend is toe te passen op verschillende plekken.

De warme terracottakleur


De terracottakleur van de Celebration laat zich uitstekend combineren met groen, grijs, bruin en zwart. Juist omdat tegenwoordig het terras of de tuin vaak het verlengstuk van het interieur is, kunnen hier dus schitterende combinaties gemaakt worden. Deze kleur zorgt buiten ook voor een warme sfeer. Maar het gekleurde kunstgras van Hamat is niet alleen geschikt voor de tuin, het balkon of voor het terras. Het is ook uitstekend toe te passen voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld in een winkel, een etalage of in een showroom. Men kan ook kiezen voor de terracottakleur kunstgras als beursvloer als dit een uitstekende match is met de huisstijl of als men een warme sfeer wilt creëren. Liever een andere kleur? Dat kan ook, deze nieuwe collectie Hamat kunstgras bestaat namelijk uit zes verschillende kleuren.

Een buitentapijt, een kleed, kunstgras of allemaal?


De Hamat 4467 Celebration serie is wel degelijk kunstgras maar ziet er misschien uit als een buitentapijt. Het kan dan ook goed gebruikt worden als ‘kleed’ onder het loungeset. Toch heeft de Celebration serie wel de voordelen van kunstgras. Het is namelijk duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het water kan gewoon weg lopen, dus men hoeft niet bang te zijn dat er urenlang plassen water op blijven staan. Het is ook uitstekend geschikt voor mensen met hooikoorts. Als het gekleurde kunstgras in de tuin wordt gelegd, hoeft het net zoals ander kunstgras niet gemaaid te worden en het wordt niet overspoeld met onkruid. Er kan rustig een schommel of een zwembad op gezet worden, zonder dat er bruine plekken achterblijven. En dit materiaal is een stuk veiliger en zachter dan een gladde tegel rondom het zwembad.

Voor indoor en outdoor gebruik


Ook dit materiaal is eenvoudig te leggen, zowel bij indoor als bij outdoor gebruik. Het materiaal is op een simpele manier te reinigen met water. Kunstgras van Hamat is een synthetisch product, gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het poolmateriaal is PE wat staat voor polyethyleen. Dit voelt erg zacht aan waardoor het ook heerlijk is voor kinderen om op dit buitentapijt te spelen. Maar het materiaal is ook taai en sterk en het heeft een hoge elektrische weerstand. De basis van het terracotta kunstgras is een Precoat. De hoogte is 22 millimeter en de verkrijgbare breedte 200 centimeter. Het totale gewicht is 2500 gram per vierkante meter. Het materiaal is ontzettend eenvoudig te plaatsen en natuurlijk leveren wij ook alle eventuele toebehoren.


Pool hoogte 20mm
Gewicht 2535 gr/m²
Breedte 200cm
Vezelkleur Terracotta-Wit
Dichtheid Goed

Gekleurd kunstgras buitentapijt 008 Terracotta-Wit Hamat Celebration 20mm

39,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Binnen een straal van 50km, vanaf Zwolle bezorgen wij gratis!
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 39,95
Meer informatie
Voor buiten Voor buiten
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Bruin tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Rugmateriaal Latex
Poolhoogte 20 mm
Prijzen inclusief 21% BTW