Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

20 mm
Voor buiten
Vraag gratis kunstgras staal

Hamat 4467 Celebration geel


Deze fraaie gemêleerde gele versie uit deze Celebration serie van Hamat kan een hoop gezelligheid teweegbrengen. Dat is ook waarom deze gekleurde kunstgrassoorten steeds vaker gebruikt worden. Mensen vinden het leuk om het balkon, de tuin of het terras op te vrolijken. Maar het kunstgras kan ook worden gebruikt in winkels, op beurzen of in showrooms en zelfs in etalages kan met dit kunstgras een bepaalde sfeer oproepen. De Celebration serie van Hamat bestaat uit zes fraaie kleuren en deze gele versie is er een van.

Gekleurd kunstgras in de tuin


Kunstgras in de tuin is sowieso ideaal. Natuurlijk gras kan al snel lelijk eruit gaan zien en met dit kunstgras van Hamat is men verzekerd van een voortdurende frisse look. De gele kleur werkt hier nog eens extra aan mee. Maar natuurlijk kan het kunstgras ook gebruikt worden als kleed onder het loungeset, omdat het bijvoorbeeld zo mooi bij de kussens of de zonwering staat. Kunstgras is ook prettig voor kinderen en de fraaie kleuren uit deze collectie zullen ze zeker aanspreken. Het is een zachte ondergrond waar ze zich niet zo snel op zullen bezeren en waar het zwembad rustig een paar weken op kan blijven staan. Een extra voordeel is dat ze niet zo snel uit zullen glijden bij het zwembad in plaats van op de natte tegels. Maar ook voor een schommel of een trampoline geeft het kunstgras een bepaalde valdemping. Maaien is niet nodig, net zoals dat sproeien niet hoeft. En onkruid krijgt weinig kans met kunstgras.

Een echte eyecatcher


Het gele Hamat 4467 Celebration kunstgras geeft ook het balkon een zomerse uitstraling. Een vrolijke kleur is vaak een echte eyecatcher die voor wat fleurigheid zorgt. Bijpassende gekleurde accessoires maken het geheel compleet. Hetzelfde geldt voor het gebruik in de winkel en als toevallig de gele kleur bij de huisstijl van het bedrijf past, is het ook een uitstekende basis voor de beurstand of showroom. Het is een zachte, maar sterke ondergrond die erg onderhoudsvriendelijk is. Het kunstgras is een synthetisch product wat gemaakt wordt van milieuvriendelijke materialen. Het is zeer duurzaam en gaat jaren mee. Het is ook een ideale oplossing voor mensen die hooikoorts hebben.

Sterk, zacht en milieuvriendelijk


Het poolmateriaal is PE wat staat voor polyethyleen. Polyethyleen is sterk en neemt bijna geen water op. Daarom is het ook een milieuvriendelijke oplossing voor de tuin. Het regenwater kan gewoon de bodem inlopen wat weer goed is voor het grondwaterpeil. Het materiaal heeft ook een hoge elektrische weerstand met als voordeel dat het geen stroomgeleider is. Het kan ingezet worden als buitentapijt maar heeft wel alle voordelen van kunstgras. De basis van het kunstgras is een Precoat die erg stevig is, de totale hoogte is 22 millimeter. Het totale gewicht is 2500 gram per vierkante meter. Het is verkrijgbaar in een breedte van 200 centimeter en het is eenvoudig te leggen.


Pool hoogte 20mm Gewicht 2535 gr/m² Breedte 200cm Vezelkleur Geel-Wit Dichtheid Goed

Gekleurd kunstgras buitentapijt 055 Geel-Wit Hamat Celebration 20mm

€ 44,95
11% voordeel
€ 39,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 39,95

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 39,95
Staal aanvragen
Kunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier

Omschrijving

Details

Pool hoogte 20mm
Gewicht 2535 gr/m²
Breedte 200cm
Vezelkleur Gekleurd
Dichtheid Goed

Product informatie

Voor buiten Voor buiten
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Geel tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Rugmateriaal Latex
Poolhoogte 20 mm
Prijzen inclusief 21% BTW