Goedkoop gekleurd kunstgras

Op zoek naar goedkoop gekleurd kunstgras? Gekleurd kunstgras wordt steeds meer verkocht voor onder de veranda of overkapping. Het is lekkerder dan op tegels en het geeft een gevoel van vloerbedekking. Is fleurig en geeft een gezellige sfeer onder de loungebank. Bijvoorbeeld paars of donkerblauw gekleurd kunstgras geeft een huiselijke sfeer en zijn populaire kleuren. Kunstgras in kleur gebruiken ze ook veel voor stands of in op het dakterras in bedrijfskleur, in winkels om gezellige hoekjes te creëren. Kijk eens naar goedkoop gekleurd kunstgras bij Kunstgras Hasselt.

Gekleurd kunstgras of buitentapijt

Er is goedkoop gekleurd kunstgras en is sinds kort ook meer een soort gekleurd buitentapijt van Hamat. De Colourfull is meer een sportgras, het is iets harder en ruwer dan gewoon kunstgras en is goed te gebruiken als een soort schraapmat. Goed te gebruiken voor fitnesszalen en andere doeleinden die grips willen hebben en toch binnen en buiten gebruikt kan worden.

Gekleurd kunstgras buitentapijt van Hamat

 

Bezoek onze winkel of webshop

Voor meer informatie over goedkoop gekleurd kunstgras, kunt u ons bellen, mailen of naar onze winkel komen. U kunt ook gewoon direct bestellen op onze website.
Wij bezorgen uiteraard uw gekleurd kunstgras thuis of op de zaak.
Al onze prijzen op de website zijn inclusief btw.

Mensen zochten ook naar Kunstgras Dedemsvaart | Kunstgras Dronten | Goedkoop kunstgras | Kunstgras prijzen

 

Prijzen inclusief 21% BTW