Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

Celebration gekleurd kunstgras

Nieuw is de celebration collectie van Hamat. Het is meer buitentapijt dan gekleurd kunstgras. Het heeft een goede waterafvoer en een latex onderkant. De totale hoogte is 22mm en is dus heerlijk zacht aan de voeten. Het voldoet aan de standaard UV voorschriften en is op 200cm breed verkrijgbaar in 6 moderne kleuren. Vraag gratis proefstukjes aan of bestel gelijk online.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Hamat Celebration collectie

Kunstgras wordt steeds vaker gebruikt omdat het ontzettend veel voordelen heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hier steeds meer varianten in komen. Sommige Hamat grassoorten zijn bijna niet van echt te onderscheiden, maar er zijn ook soorten gekleurd kunstgras die wel de eigenschappen van kunstgras hebben, maar waarvan de uitstraling enigszins afwijkt van gewoon gras. De gekleurd kunstgras Celebration serie van Hamat is een dergelijke type. Deze serie heeft alle prettige kenmerken die groen kunstgras ook heeft, maar het heeft wel een andere look.

Waarom gekleurd kunstgras?


Waarom iemand kiest voor Celebration gekleurd kunstgras kan verschillende redenen hebben. Dit materiaal is bijvoorbeeld een uitstekende keuze om op een beursstand te gebruiken. Men kiest voor de kleur die het beste bij de huisstijl past en met dit gekleurde kunstgras heeft men toch alle voordelen van het gewone kunstgras. Het kan ook zo zijn dat iemand het leuk vindt om de tuin een beetje op te pimpen met een kleurig stukje gras. Bijvoorbeeld om er een speciale speelhoek voor de kinderen van te maken of omdat de kunstgras in kleur zo mooi staat bij de beplanting of het tuinmeubilair. Of misschien is iemand wel gewoon uitgekeken op het gewone kunstgras. Er zijn genoeg situaties te bedenken waardoor iemand liever voor gekleurd kunstgras kiest. Het gaat hier namelijk eigenlijk gewoon om een soort buitentapijt, maar dan met de voordelen van kunstgras.

De voordelen van gekleurd kunstgras


Doordat het terras steeds meer als een verlengstuk van de woning wordt gebruikt, kan gekleurd kunstgras een uitstekende keuze zijn om te fungeren als buitentapijt. Hiermee creëert men een echte loungesfeer die door de kleur aansluit op het interieur. Het gekleurde kunstgras is zachter dan tegels en ideaal voor kinderen om op te spelen. Daarnaast is het Uv-bestendig en zal het niet zo snel verkleuren. Het is ook nog eens zeer milieuvriendelijk, het laat het water gewoon zijn natuurlijke weg volgen. Dit geeft tevens het voordeel dat er na een flinke regenbui geen plassen op het terras blijven staan. Daarbij is het gekleurde kunstgras ontzettend onderhoudsvriendelijk. Geen onkruid wat telkens verwijderd moet worden, geen gras maaien of randjes te knippen en het heeft ook nog eens een lange levensduur. Het gekleurde kunstgras is net zoals de andere kunstgrassen van Hamat erg duurzaam. Het maakt niet uit of het gekleurde kunstgras in de volle zon ligt of in de schaduw, de frisse kleur blijft altijd hetzelfde. Het is zeker ideaal voor mensen met hooikoorts.

Kenmerken van het Celebration kunstgras


Het gekleurd kunstgras van Hamat 4467 Celebration kunstgras van Hamat is er in zes kleuren. Namelijk in het zwart, een terracotta kleur, in het blauw, in het geel, in het rood-wit en in het groen. De groene kleur is door de melange anders dan de gewone kunstgraskleur groen. Deze collectie heeft dezelfde uitstekende kwaliteit als de andere kunstgrassen van Hamat. Het totale gewicht is 2500 gram per vierkante meter met een PE-poolmateriaal. De basis is precoat. Het heeft een breedte van 200 centimeter en een dikte van 22 millimeter. Het gekleurde kunstgras is een uitstekende keuze voor verschillende toepassingen. Daarnaast is het zowel geschikt voor indoor als voor outdoor gebruik. Fleur de ruimte of de plek buiten op met het gekleurde kunstgras en laat de kleur de sfeer bepalen.

Prijzen inclusief 21% BTW