• De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Gemakkelijk online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

Colourfull gekleurd sportgras

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

De Hamat kunstgras collectie Colourfull


Het nemen van kunstgras is niet alleen zeer trendy, maar ook nog eens milieubewust. De tijd dat we onze tuin vol met tegels konden gooien, is allang voorbij. Met kunstgras kan het regenwater gewoon zijn natuurlijke weg volgen en dat is beter voor het grondwaterpeil en voor het milieu. Maar niet iedereen wil gras in zijn tuin. Daarom komen er steeds meer varianten op het groene, bijna niet van echt te onderscheiden kunstgras. Hamat heeft ook de collectie uitgebreid met verschillende opties die variatie aan kunnen brengen in de tuin of in een ruimte.Het sportgras Colourfull heeft dezelfde voordelen als kunstgras, maar de looks geeft meer het effect van een buitentapijt. De Colourfull collectie van Hamat is een dergelijke variant. Zeker een Hamat kunstgras product waardig.

Duurzaam gekleurd kunstgras


De Hamat gekleurde kunstgras collectie Colourfull is een stevige kunstgrassoort. Een serie die bestaat uit 10 verschillende neutrale kleuren. Deze gekleurde kunstgrassoorten geven niet alleen kleur en frisheid aan het balkon, het dakterras of de tuin, ze zijn ook op andere manieren inzetbaar. Bijvoorbeeld als duurzame basis in een showroom of een winkel. Of als ondergrond op de beursstand in een kleur die bij de huisstijl past. Maar deze collectie is ook goed toepasbaar in sportzalen. Het kan vergeleken worden met een zeer stevige mat waar de wat grotere bal uitstekend op kan rollen.

De kleuren van de Colourfull collectie


Door de verschillende kleurmogelijkheden kunnen er ook diverse stijlen worden gecreëerd. Kies bijvoorbeeld voor het frisse blauw om een hoekje in de tuin te creëren waar het zwembad een poosje op kan blijven staan. Met gekleurd kunstgras blijft er geen verdord gras achter als het zwembadje na een aantal weken wordt weggehaald. Maar ook het sprekende geel kan een zonnig geheel creëren en misschien past deze kleur precies bij de zonwering. Met de antraciet versie kan bijvoorbeeld voor een stijlvol geheel gekozen worden. Misschien past dit uitstekend bij de tuinmeubelen of de beursopbouw. Voor welke kleur er ook gekozen wordt, de kleur bepaald mede de sfeer van de tuin, het balkon, de serre, het dakterras of een indoor ruimte. In totaal zijn er de 10 neutrale kleuren: zwart, gravel, blauw, antraciet, wit, geel, rood en groen.

De voordelen van kunstgras


Voor welke kleur men ook kiest, er zijn altijd dezelfde voordelen die men ook bij kunstgras heeft. Er hoeft niet gemaaid te worden, het is eenvoudig om te leggen en het is zeer onderhoudsvriendelijk. Het is een ideale speelplek voor kinderen doordat het een stuk zachter is dan tegels en een bijkomend voordeel van dit materiaal is de waterdoorlatendheid. Ook al heeft het net geregend, de kinderen kunnen gewoon gaan spelen. Er blijven namelijk niet urenlang flinke plassen water op staan zoals bij de tegels wel het geval is. Het is ook een uitstekende ondergrond voor een trampoline of een schommel. Sproeien hoeft niet en ook onkruid laat zich niet zien. Daarnaast is het eenvoudig te reinigen met water. Ook voor mensen met hooikoorts is dit materiaal ideaal.

Binnen of buiten


Het gekleurde kunstgras of sportgras kan natuurlijk ook binnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld de gravel kleur in een tennisshop of het groen voor de sportwinkel. Op dit kunstgras maakt het niet zo uit als iemand zijn hockeystick even wilt proberen. Of men gebruikt het kunstgras in de etalage om een bepaalde sfeer te creëren. Eigenlijk kan de Colourfull collectie overal worden ingezet. De neutrale kleuren zijn in ieder geval altijd een eyecatcher zonder storend over te komen. Het is verkrijgbaar in verschillende breedtes, namelijk 100, 200 en 400 centimeter. Het totale gewicht is 1885 gram per vierkante meter en de dikte is 17 millimeter. Het poolmateriaal is PE en de basis is Precoat.

 

Prijzen inclusief 21% BTW