Hamat kunstgras 447 Pesaro 20mm

Pool hoogte 20mm
Gewicht 1837 gr/m²
Breedte 200cm en 400cm
Vezelkleur Teak-zwart
Dichtheid Goed

Hamat kunstgras type 447 Pesaro


Hamat kunstgras is geschikt voor diverse toepassingen en bestaat uit zes verschillende typen. Het Hamat kunstgras type 447 Pesaro is het kunstgras met de kortste pool uit de Landscape collectie. Een korte pool is een uitstekende keuze als men de voorkeur heeft voor een strak en modern gazon. Meestal is een lange pool iets zachter, maar de kwaliteit van de 447 Pesaro laat niets te wensen over. Hij is voller en zwaarder dan de meeste kunstgrassoorten in deze prijsklasse. Heeft u toch liever een langere pool? Ook hierin voorziet de veelzijdige Hamat collectie die wij u kunnen aanbieden.

De voordelen van Hamat kunstgras


Hamat heeft zijn eigen productiefaciliteiten en hierdoor kunnen zij het hele productieproces overzien en controleren. Hierdoor weet u zeker dat u met de 441 447 Pesaro een goede aankoop doet. U heeft met dit kunstgras alle voordelen die u normaal gesproken bij kunstgras heeft. Zoals nooit meer maaien, altijd een groen gazon ondanks een felle zon of te veel schaduw, het is bestand tegen alle weersomstandigheden. Kunstgras is milieuvriendelijk, maar zeker ook onderhoudsvriendelijk.

De positieve eigenschappen van type 447 Pesaro


Het materiaal waar het type 447 Pesaro van is gemaakt is PE Mono/PP Curled. Het PE-materiaal is niet gevoelig voor de zon en het PP-materiaal geeft een schitterend volume aan het kunstgras. Daarnaast zorgt het PE-materiaal dat het gras zacht is, duurzaam en voor een fraai uiterlijk. Het rug materiaal is zwart latex. De waterdoorlatendheid is ongeveer 60 liter per minuut per vierkante meter. Dit is ook een reden waardoor kunstgras milieuvriendelijk is en praktisch is. Wanneer u tegels in de tuin heeft, blijft het water vaak staan of loopt moeilijk weg. Dit is niet goed voor het grondwaterpeil en uw tuin blijft ook nog eens langdurig vol met water of modder staan. Het 447 Pesaro kunstgras is verkrijgbaar in twee breedtes, namelijk 200 cm en 400 cm breed. Waardoor het kunstgras overal goed is in te passen.

Een uitstekende kwaliteit van Nederlandse bodem


De poolhoogte van het Hamat 447 Pesaro kunstgras is 20 mm en het pool gewicht is 1500 gram per vierkante meter. Dit brengt het totale gewicht van het kunstgras op 1800 gram per vierkante meter. Doordat dit type kunstgras ondanks zijn kortere pool zeker geen lichtgewicht is, is het geschikt voor zowel de tuin, het dakterras of balkon. Maar ook op een beursstand heeft u met de 447 Pesaro een uitstekende ondergrond.
De Hamat kunstgrascollectie is speciaal ontwikkeld voor recreatieve doeleinden en heeft verschillende kwaliteiten waarvan de 447 Pesaro er een van is. Het is geschikt voor diverse toepassingen. Bekijk ook eens de andere vijf typen kunstgras van Hamat, ze zijn allemaal net zoals de 447 Pesaro van een uitstekende kwaliteit en van Nederlands fabricaat.

Pool hoogte 20mm
Gewicht 1837 gr/m²
Breedte 200cm en 400cm
Vezelkleur Teak-Zwart
Dichtheid Goed

Hamat kunstgras 447 Pesaro 20mm

18,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 18,95
Meer informatie
Voor buiten Voor buiten
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Rugmateriaal Latex
Poolhoogte 20 mm
Prijzen inclusief 21% BTW