Hamat kunstgras 448 Fiorentina 25mm

Pool hoogte 25mm
Gewicht 1880 gr/m²
Breedte 200cm en 400cm
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed

Hamat kunstgras type 448 FIORENTINA


De Hamat kunstgrascollectie is speciaal ontwikkeld voor recreatieve doeleinden. De fabrikant Hamat heeft eigen productiefaciliteiten waardoor er een scherpe controle is over het hele productieproces. Dit heeft geresulteerd in een collectie kunstgrassen van een uitstekende kwaliteit waar het type 448 Fiorentina er een van is. In totaal bestaat de collectie uit zes verschillende typen, ieder met zijn eigen kenmerken en eigenschappen. De overeenkomst die ze allemaal hebben is dat het hier gaat om een uitstekende kwaliteit kunstgras.

De product eigenschappen


Het Hamat kunstgras type Fiorentina heeft een poolhoogte van 30 millimeter. Het materiaal van de pool is PE Monofilament voor de rechte pool en PP-materiaal voor het gekroesde materiaal. Natuurlijk is het prettig als het kunstgras ook volume heeft en dat is precies wat het PP-materiaal doet. Het PE-materiaal zorgt daarentegen weer voor de zachtheid, de duurzaamheid maar ook voor de esthetiek. Het PE-materiaal ondervindt ook totaal geen hinder van het zonlicht waardoor uw kunstgras lang zijn oorspronkelijke kleur behoudt. Het pool(face) gewicht is ongeveer 1636 gram per vierkante meter. Het is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes, namelijk 200 centimeter en 400 centimeter breed. De rug is gemaakt van zwart latex compound en het kunstgras heeft een totaalgewicht van 1880 gram per vierkante meter. Het kunstgras is eenvoudig te leggen en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het fraaie kunstgras is bijna niet van echt te onderscheiden en het is ook nog eens eenvoudig te plaatsen.

Milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk kunstgras


Het Hamat kunstgras type Fiorentina heeft een uitstekende waterdoorlatendheid van 60 liter per minuut per vierkante meter en dit is een van de redenen waardoor kunstgras zo milieuvriendelijk is. Met kunstgras blijft het grondwaterpeil beter beschermd dan met tegels. Maar natuurlijk heeft kunstgras nog meer voordelen. Wat dacht u van het nooit meer maaien of randjes knippen? Niet meer sproeien op de droge of warme dagen? Geen onkruid meer verwijderen en toch het hele jaar door een mooi groen gazon. Het kunstgras uit de Landscape serie van Hamat, zoals het typ Fiorentina heeft een UV-bestendigheid van DIN 53387 standaard voor 6000 uur. Hierdoor blijft de kleur mooi en de kwaliteit van het kunstgras is duurzaam genoeg om er dus jarenlang plezier van te hebben.

447 Fiorentina is een van de fraaie kunstgrastypen uit de Hamat Landscape serie


Het kunstgras 447 Fiorentina van Hamat kan gebruikt worden bij landschappen, in de tuin of op het terras. Voor een speelplek voor kinderen kunt u bij Hamat nog zachtere versies vinden. Bekijk ook eens de andere vijf typen van de Hamat collectie. Stuk voor stuk allemaal met een uitstekende kwaliteit, onderhoudsvriendelijk en allemaal van Nederlandse bodem. Kleine verschillen zoals de kleur of de poollengte zorgen dat u een kunstgras kunt kiezen wat volledig aan uw wensen voldoet. En natuurlijk leveren wij ook alle toebehoren om het kunstgras te leggen.


Pool hoogte 25mm
Gewicht 1880 gr/m²
Breedte 200cm en 400cm
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed

Hamat kunstgras 448 Fiorentina 25mm

23,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 23,95
Meer informatie
Voor buiten Voor buiten
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Rugmateriaal Latex
Poolhoogte 25 mm
Prijzen inclusief 21% BTW