Hamat kunstgras 449 Ancona 20mm

Pool hoogte 20mm
Gewicht 2246 gr/m²
Breedte 200cm en 400cm
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed

Hamat kunstgrastype 449 ANCONA


Het Ancona kunstgrasvan Hamat is een van de kunstgrassoorten uit de Landscape serie van Hamat. Het gaat hier om een serie hoogwaardige kunstgrassen van een uitstekende kwaliteit. Ancona is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Het is bijna niet van echt te onderscheiden. Het kunstgras is eenvoudig te plaatsen en wij kunnen tevens de benodigde toebehoren leveren. Ancona kunstgras is leverbaar in twee breedtes, namelijk twee en vier meter breed. Hierdoor kunt u gemakkelijk iedere ruimte opvullen met dit kunstgras.

Altijd genieten van het natuurlijke groen


Het Ancona kunstgras heeft een pool van 20 millimeter, een populaire lengte bij kunstgras. Het poolmateriaal bestaat uit PE Monifilament voor de rechte pool en PP voor het gekroesde materiaal. Beide materialen hebben hun eigen eigenschappen en juist deze mix zorgt dat u met het Ancona kunstgras een uitstekende balans heeft gevonden tussen volume, zachtheid, duurzaamheid en esthetiek. Het PE-materiaal is niet gevoelig voor de zon waardoor uw kunstgras lang zijn mooie kleur blijft behouden ook al ligt het volop in de zon of in de schaduw. Natuurlijk werkt de UV-bestendigheid hier ook aan mee. Deze UV-bestendigheid is: DIN 53387 standaard (6000 uur). Hierdoor kunt u voor een langere tijd en het hele jaar door van de intens natuurlijke kleur genieten.

Onderhoudsvriendelijk kunstgras en goed voor het milieu


Kunstgras heeft nog veel meer voordelen. U hoeft nooit meer het gras te maaien, te besproeien of de randjes te knippen. Het zwembad kan gewoon een poosje blijven staan zonder dat uw bruine plekken krijgt. Eigenlijk heeft het kunstgras van Hamat weinig tot geen onderhoud nodig, het gaat jarenlang mee. Het is veilig en zacht en ook nog eens zeer milieuvriendelijk. Bij een flinke regenbui heeft het regenwater gewoon zijn natuurlijke afvoer wat natuurlijk goed is voor het milieu. De waterdoorlatendheid is namelijk ongeveer 60 liter per minuut per vierkante meter. Geen plassen meer in uw tuin die urenlang blijven staan en het grondwaterpeil kan hierdoor gewoon op peil blijven.

Kunstgras voor ieder doel


Alle kunstgrassen uit de Landscape serie van Hamat hebben specifieke eigenschappen. Zo heeft de pool van Ancona een gewicht van ongeveer 1990 gram per vierkante meter en het totaalgewicht is 2246 gram per vierkante meter. De basis is zwart latex wat zorgt voor de stevigheid. Heeft u liever een hogere pool of juist een lagere pool, kijkt u dan eens bij de andere typen kunstgras van Hamat uit de Landscape collectie. Het ruime aanbod aan verschillende typen maakt het mogelijk om voor iedere plek het juiste kunstgras te kiezen, zelfs op plekken waar natuurlijk gras niet groeit. Voor welk type u ook kiest, bij het kunstgras van Hamat kiest u altijd voor kwaliteit en duurzaamheid.


Pool hoogte 20mm
Gewicht 2246 gr/m²
Breedte 200cm en 400cm
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed

Hamat kunstgras 449 Ancona 20mm

28,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 28,95
Meer informatie
Voor buiten Voor buiten
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Rugmateriaal Latex
Poolhoogte 20 mm
Prijzen inclusief 21% BTW