Hamat kunstgras 451 MILANO 25mm

Pool hoogte 25mm
Gewicht 2219 gr/m²
Breedte 200cm en 400cm
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed

Hamat kunstgrastype 451 MILANO


Hamat heeft met de Landscape collectie een prachtige serie kunstgrassen op de markt gebracht. Het type 451 Milano is een van de zes soorten. Het is geschikt voor indoor en outdoor gebruik en juist dit gras met zijn hogere pool kan bijna overal ingezet worden. De Hamat kunstgras
collectie is ontwikkeld voor recreatieve doeleinden en ieder type heeft zijn eigen kenmerken waardoor u voor iedere toepassing een geschikt kunstgras kunt vinden. Ze hebben allemaal een hoogwaardige kwaliteit en dit heeft mede te maken met het feit dat Hamat zijn eigen productiefaciliteiten heeft en hierdoor het hele productieproces kan controleren en overzien.


Een natuurlijke uitstraling


Hamat heeft een passie voor kunstgras en speelt graag in op de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Het type Milano is een uitstekende keuze als u op zoekt bent naar een zacht kunstgras met een hogere pool. Het Milano kunstgras heeft namelijk een hoogte van 25 millimeter en hier kan naar hartenlust op gespeeld worden zonder dat het er vertrapt eruitziet. Met Milano kunstgras heeft u een tuin die gemakkelijk te onderhouden is en toch ook de natuurlijke sfeer in de tuin brengt. Natuurlijk kan het Milano kunstgras van Hamat ook op het balkon worden gebruikt of op het terras.


Duurzaam, milieubewust en stevig


Ook in een tuin waar u weinig zon heeft of juist heel veel zon doet het Milano kunstgras het prima. Met een UV-bestendigheid van DIN 53387 standaard (6000 uur) weet u zeker dat uw kunstgras er voor een langere tijd mooi uit blijft zien. Het is bestand tegen de verschillende weersomstandigheden en ook bij een flinke plensbui kan het water gewoon zijn natuurlijke weg vervolgen. Het kunstgras heeft een waterdoorlatendheid van circa 60 liter per minuut per vierkante meter. De basis van het Milano kunstgras bestaat uit zwart latex compound waardoor de stevigheid wordt gewaarborgd.


Kunstgras met volume en een uitstekende kwaliteit


Het Hamat Milano kunstgras is verkrijgbaar in twee breedtes, namelijk 200 en 400 centimeter. De hoogte van de pool is 25 millimeter en het materiaal van de pool is PE Monofilament recht en PP gekroesd. Het PE staat voor polyethyleen. Dit materiaal wordt vaak gebruikt bij kunstgras omdat het een perfecte mix is van zachtheid, duurzaamheid en esthetiek. Daarnaast is het bijna niet gevoelig voor zonlicht. Het PP-materiaal zorgt weer dat het kunstgras meer volume krijgt. Het pool gewicht is ongeveer 2000 gram per vierkante meter en het totale gewicht is circa 2219 gram per vierkante meter. Deze kenmerken geven aan dat het hier om een zeer duurzaam kunstgras gaat met de hoogwaardige kwaliteit van Hamat. Daarnaast heeft u ook nog alle andere voordelen van kunstgras. Dus dat betekent nooit meer maaien, randjes knippen of sproeien en het hele jaar door een fris en groen gazon.


Pool hoogte 25mm
Gewicht 2219 gr/m²
Breedte 200cm en 400cm
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed

Hamat kunstgras 451 MILANO 25mm

33,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 33,95
Meer informatie
Voor buiten Voor buiten
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Rugmateriaal Latex
Poolhoogte 25 mm
Prijzen inclusief 21% BTW