• De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Gemakkelijk online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-
Bel 038-7507651

Kunstgras in de tuin, vraag gratis proefstukjes aan
Onze collectie kunstgras bestaat uit verschillende soorten samengesteld. Van poolhoogte (lengte van de sprietjes) 20mm tot 42mm. Het 2cm hoge kunstgras is prima geschikt voor balkon, maar kan ook uiteraard zeer goed in de tuin. U kunt ons kunstgras gelijk online bestellen.
Wij bezorgen door heel Nederland.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

De voordelen

Kunstgras kent ten opzichte van normaal gras vele voordelen. Ten eerste ben je met kunstgras geen tijd kwijt aan het maaien van het gras. Waar normaal gras regelmatig gemaaid moet worden blijft kunstgras dezelfde lengte en ben je hier dus geen tijd aan kwijt. Ten tweede ben je met kunstgras ook geen tijd kwijt aan het sproeien van het gras. Doordat kunstgras niet leeft heeft het geen water nodig om zijn vorm en kleur te behouden. Dit brengt ons gelijk bij het derde voordeel, kunstgras wordt niet beïnvloed door de jaargetijden. Zo hoeft je met kunstgras niet bang te zijn dat het in de zomer bij hoge temperaturen geel gaat kleuren en hoef je in de winter niet bang te zijn dat de grond bevriest en de wortels breken. Tot slot zul je met kunstgras geen oneffenheden krijgen in het gras, kleurverschil en kale plekken zijn bij kunstgras niet aan de orde.


Steeds beter

Kunstgras bestaat nog niet zo lang en heeft zo de afgelopen jaren verschillende ontwikkelingen doormaakt. Waar kunstgras in het begin stug en hard was komt kunstgras nu op basis van hoe het voelt al een stuk dichter in de buurt van normaal gras, ook zijn er inmiddels een hoop verschillende mogelijkheden in hoe het kunstgras moet voelen, wat van lang en zacht tot hard en kort varieert. Ook het uiterlijk van het gras is in positieve zin veel veranderd, kunstgras is steeds lastiger van normaal gras te onderscheiden. Door de verbeterde kwaliteit van het gras is het gras zowel geschikt om op te spelen (voor kinderen) en om toestellen op te zetten. Ook is het gras sterk genoeg om op te sporten en kan het kunstgras dus overal voor worden gebruikt.

Kunstgras is zoals we zien zowel geschikt voor gezinnen met kinderen, als speelgras, als voor decoratieve doelen en is dus misschien ook wat voor jou. Kijk tussen de vele mogelijkheden wat voor jou het meest geschikt is.

Prijzen inclusief 21% BTW