Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

UV Bestendig
Lood en Cadmium vrij
Vezelvorm C-Vorm
Vraag gratis kunstgras staal

Kunstgras Angel 33mm


De natuur in de tuin of op het balkon halen zonder het onderhoud wat het natuurlijke gras meestal met zich mee brengt. Dat kan met het kunstgras Angel 33. Dit gras hoeft nooit gemaaid te worden, geen onkruid wat tussen de grassprieten doorwoekert en geen avonden sproeien om het gras een beetje groen te houden. Het Landcape kunstgras leggen is eenvoudig en is bestand tegen alle weersomstandigheden en het maakt niet uit of er te veel regen of te veel zon is. Ook het zwembad of de speeltoestellen van de kinderen kunnen gewoon op één plek blijven staan zonder dat er verdorde plekken achterblijven. Daarnaast is kunstgras ook nog eens milieuvriendelijk, goed te recyclen en het overtollige water kan gewoon weglopen. Het kunstgras is dus beter voor het milieu dan een tegel en net zo onderhoudsarm. Kunstgras is ook makkelijk zelf te leggen en als het eenmaal ligt, gaat het jaren mee.


Kunstgras Landscape Angel 33 doet zijn naam eer aan


Het kunstgras Landscape Angel 33 is zoals zijn naam al zegt een kunstgras met een zeer natuurlijke uitstraling. Het ruikt alleen niet naar gras, maar voor de rest is het bijna niet van echt te onderscheiden. Het is een heel goed alternatief voor echt gras als men allergisch is voor hooikoorts, maar ook als iemand niet allergisch is, biedt kunstgras veel voordelen. Het kunstgras is bijna overal toepasbaar. Natuurlijk kan het in de (onderhoudsvrije) tuin, maar ook het balkon of terras kan er mee opgevrolijkt worden. Het leent zich ook uitstekend om rondom het zwembad gelegd te worden. Tegenwoordig wordt er bij beurzen of andere evenementen ook steeds meer kunstgras gebruikt. Het kunstgras Angel 33 is hiervoor zeker geschikt.


Specificaties van het Kunstgras Landscape 33


De vezelvorm van het gras is C-vormig en het heeft een pool hoogte van 33 mm. Doordat dit type kunstgras iets langer is, is het ook iets zachter en dus uitstekend geschikt voor kinderen. Het materiaal van het gras is polypropyleen en polyethyleen. De vezelkleur is groen en het gras heeft een meerkleurig mosdraad. Het gewicht van het kunstgras is 1,75 kilogram per vierkante meter en de dichtheid is goed. Het Landscape kunstgras Angel 33 is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes, namelijk twee en vier meter breed. Het kunstgras heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.


Kunstgras en de benodigdheden


Het kunstgras Angel 33 kan eenvoudig besteld worden bij Kunstgras Hasselt. Indien gewenst kan er ook vooraf een proefstukje worden besteld zodat het gras beter bekeken kan worden. Langskomen in de winkel in Hasselt (bij Genemuiden kan natuurlijk ook. Als men dit kunstgras online wilt gaan bestellen, moet vooraf natuurlijk eerst even de maat genomen worden. Het aantal vierkante meters kunnen uitgerekend worden door van het benodigde oppervlak de lengte met de breedte te vermenigvuldigen en dan proberen om zo min mogelijk naden te krijgen dus uitgaan van 4 of 2 meter breed. Ook moet er even gekeken worden wat men nodig heeft aan toebehoren. Bij Kunstgras Hasselt kan alles besteld worden wat men nodig heeft om het kunstgras snel en fraai te leggen. Denk hierbij aan zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit. Mocht men twijfelen over de extra benodigdheden? Onze deskundige medewerker helpen graag met informatie over het kunstgras.

Kunstgras Angel - 33mm

€ 29,95
23% voordeel
€ 22,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 22,95

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 22,95
Staal aanvragenKunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier


Omschrijving

Details

Kunstgras Nature is een type met een mooie natuurlijke uitstraling.
Dit kunstgras is ook uitermate geschikt voor op een balkon, terras, rondom een zwembad of voor gebruik tijdens beurzen en/of evenementen.

Kunstgras laten bezorgen? 
-Binnen een straal van 50km bezorgen wij gratis!
-Een bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis bij u thuis!
-Vraag gratis stalen aan

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400 Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolhoogte 33 mm
Garantie 8 jaar
vezelvorm Vezelvorm C-Vorm
Prijzen inclusief 21% BTW