• De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Gemakkelijk online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

Vezelvorm C-Vorm
Vraag gratis kunstgras staal
Kunstgras Beach

Kunstgras Beach doet zijn naam eer aan, met blote voeten op dit kunstgras lopen, voelt namelijk net zo lekker aan als met de blote voeten in het zand. Alleen heeft dit kunstgras veel andere voordelen die zowel zand als gewoon gras niet hebben. Zeker ten opzichte van natuurlijk gras heeft het Beach kunstgras veel pluspunten. Dit gras hoeft namelijk niet gemaaid, bemest, geknipt of besproeid te worden. Er zijn geen problemen met het gras als er te veel zon of te veel schaduw is, het hele jaar door is het kunstgras Beach gewoon mooi groen en goed verzorgd. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast is kunstgras erg duurzaam, kleurvast en milieuvriendelijk. Tal van redenen dus om voor kunstgras te kiezen.

Zacht en bijna overal toe te passen

Het Beach kunstgras heeft een tweekleurige kunstgrasvezel die gecombineerd is met een tweekleurige mosdraad. Hierdoor heeft dit gras een mooie en natuurlijke uitstraling en de mosdraad maakt het gras ook steviger. Het Beach kunstgras heeft ook een hoge pool waardoor hij zachter is dan een kortere variant. Voor kleine kinderen is dit meestal erg prettig, zeker als er met blote voeten op het gras wordt gelopen. Ook als er speeltoestellen op het gras staan, dan heeft men bij hoger gras minder snel kans op blessures. Natuurlijk heeft een wat hogere pool een iets minder strakke uitstraling. Mocht de voorkeur daarnaar uitgaan, dan heeft Kunstgras Hasselt ook andere fraaie vergelijkbare typen met een lagere pool. Het voordeel van de hoge pool is dat hij meestal overal is toe te passen, zowel in de tuin, op het terras of balkon, op speelplekken, bij het zwembad of op de beurs.

Specificaties kunstgras Beach

Het Beach kunstgras heeft een S-vormige vezelvorm. Ook deze vezelvorm zorgt voor een zacht gevoel. Daarnaast zorgt de S-vorm dat het kunstgras minder glimt. De poolhoogte is 40 mm en zowel de kunstgrasvezel als de mosdraad is tweekleurig groen. Het gewicht van het gras is 2,97 kilogram per vierkante meter en de dichtheid is goed. Zoals de meeste typen kunstgras van Kunstgras Hasselt is dit type ook verkrijgbaar in twee breedtes, namelijk twee én vier meter breed. Het materiaal is polypropyleen/ polyethyleen.

Liever toch even het kunstgras ‘live’ zien?

Het Beach kunstgras kan bekeken worden in onze showroom in Hasselt, maar we kunnen ook een proefstukje opsturen. Er kan dan in alle rust thuis bekeken worden of het kunstgras Beach helemaal in de smaak valt. Wanneer dit het geval is, dan kan het kunstgras eenvoudig online besteld worden. Men kiest de gewenste breedte en het aantal meters eventueel aangevuld met toebehoren zoals het zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit. Bij het maken van bepaalde keuzes verschijnt gelijk een totaalprijs waardoor men nooit voor verrassingen komt te staan. Kunstgras Hasselt hanteert bij alle kunstgrassoorten zeer scherpe prijzen. Zijn er vragen of is er behoefte aan advies, neem gerust vrijblijvend contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in de showroom.


Pool hoogte 40mm
Gewicht 2.97 kg/m²
Breedte 2 meter of 4 meter
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed
Aantal steken per m2 9.135
Gewicht per m2 3.08 kg

Beach is een kunstgras met een tweekleurige kunstgrasvezel in combinatie met een tweekleurige mosdraad, hierdoor heeft dit kunstgras een mooi natuurlijke uitstraling.

Kunstgras Beach - 50mm

€ 37,95
13% voordeel
€ 32,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per meter
€ 32,95

* Verplichte velden

Prijs per meter
€ 32,95
Staal aanvragen

Kunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier


Omschrijving

Details

Beach is een kunstgras met een tweekleurige kunstgrasvezel in combinatie met een tweekleurige mosdraad, hierdoor heeft dit kunstgras een mooi natuurlijke uitstraling.

Kunstgras laten bezorgen? 
-Binnen een straal van 50km bezorgen wij gratis!
-Een bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis bij u thuis!
-Vraag gratis stalen aan

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per meter
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% polypropileen
Poolhoogte 50 mm Totaal gewicht m2 3005 g/m2
vezelvorm Vezelvorm C-Vorm
Prijzen inclusief 21% BTW