• De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Gemakkelijk online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

30 mm
Vezelvorm C-Vorm
Vraag gratis kunstgras staal
Kunstgras Forest

Zelfs het bos zal jaloers zijn op het kunstgras Forest. Het gras in het bos heeft namelijk altijd te maken met schaduwplekken door de bomen of plekken waar het gras gewoon wegbrandt door de zon. Met het kunstgras Forest heeft men daar geen last van, het zorgt het hele jaar door voor een mooi en goed verzorgd groen gazon. Zelfs als het zwembad van de kinderen een paar weken op het kunstgras heeft gestaan, blijven er mede door de veerkrachtigheid geen sporen achter. Het kunstgras is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook nog eens zeer duurzaam. Doordat kunstgras ook geen problemen oplevert voor de waterafvoer is het ook nog eens goed voor het milieu. Eigenlijk worden we er allemaal vrolijk van, zelfs de personen met hooikoorts zullen het kunstgras waarderen. Het is niet voor niets dat de keuze voor kunstgras steeds meer toe neemt, het heeft zoveel voordelen en het is ook nog eens eenvoudig te leggen.

Forest heeft een grote toepasbaarheid

Het kunstgras Forest is een zeer mooie hoogpolige kunstgras. Doordat het hier gaat om een lange variant gras is hij ook een stuk zachter dan de korte varianten. Kleine kinderen zullen dit heerlijk vinden. Zeker als er ook speeltoestellen op het kunstgras staan, dan is deze zachte variant een stuk prettiger. De C-vormige vezel zorgt dat het kunstgras erg veerkrachtig is en geeft hem ook gelijk een zeer natuurlijke look. Het Forest kunstgras heeft een zeer realistische uitstraling, het is bijna niet van echt gras te onderscheiden behalve dat dit gras niet gemaaid hoeft te worden. Ook sproeien op de warme dagen of bemesten behoort tot de verleden tijd met Forest kunstgras. Kunstgras is op veel plaatsen toepasbaar. Het Forest kunstgras is niet alleen geschikt voor plaatsing in de tuin, maar ook op het balkon, het terras, op de beurs of op een speelplaats is het een perfect en duurzaam alternatief.

Specificaties van het kunstgras Forest

Het Forest kunstgras heeft een pool hoogte van 25 mm en een C-vormige groene vezel. Het gewicht van het kunstgras is 2,27 kilogram per vierkante meter. Het materiaal is polypropyleen/ polyethyleen. Net zoals veel andere kunstgrassoorten is type Forest ook verkrijgbaar in twee verschillende breedtes, namelijk twee én vier meter breed. De dichtheid van het kunstgras is goed. Forest heeft ook een natuurgetrouwe mosdraad, die het kunstgras niet alleen steviger maakt, maar ook nog eens een extra natuurgetrouw beeld geeft.

Eenvoudig kunstgras en toebehoren online bestellen

Door de verscheidenheid aan verschillende kunstgrassoorten kunnen wij ons voorstellen dat de keus moeilijk is. Daarom sturen wij graag een proefstukje op, zodat het type kunstgras ook even ‘live’ bij daglicht bekeken kan worden. In de showroom in Hasselt kijken naar het kunstgras mag natuurlijk ook. Het kunstgras online bestellen is zeer eenvoudig bij Kunstgras Hasselt. Zodra de benodigde breedte en meters zijn ingevuld, verschijnt gelijk de totaalprijs. Natuurlijk heeft Kunstgras Hasselt ook alle toebehoren voor het leggen van het kunstgras, zowel het zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit kunnen allemaal mee besteld worden. Zijn er toch nog vragen, dan kan men hiervoor terecht bij ons deskundig en klantvriendelijke team in de showroom of bij onze telefonische klantenservice.


Pool hoogte 30mm
Gewicht 2.27 kg/m²
Breedte 2 meter of 4 meter
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed
Aantal steken per m2 15.750
Gewicht per m2 2.29 kg

Forest kunstgras is een mooie hoogpolige en zachte kunstgras. Dit type heeft een C-shape vezel, dat maakt hem natuurlijk en tegelijkertijd veerkrachtig.
De mooie kleurencombinatie zorgt voor een prachtige en realistische uitstraling, geschikt voor balkon, beurs, speelplaats, terras, en in de tuin.

Kunstgras Forest - 30mm

€ 29,94
17% voordeel
€ 24,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per meter
€ 24,95

* Verplichte velden

Prijs per meter
€ 24,95
Staal aanvragenKunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier


Omschrijving

Details

Forest kunstgras is een mooie hoogpolige en zachte kunstgras. Dit type heeft een C-shape vezel, dat maakt hem natuurlijk en tegelijkertijd veerkrachtig.
De mooie kleurencombinatie zorgt voor een prachtige en realistische uitstraling, geschikt voor balkon, beurs, speelplaats, terras, en in de tuin.

Kunstgras laten bezorgen? 
-Binnen een straal van 50km bezorgen wij gratis!
-Een bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis bij u thuis!
-Vraag gratis stalen aan

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per meter
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal 100% Polypropyleen
Poolhoogte 30 mm
Garantie 8 jaar
vezelvorm Vezelvorm C-Vorm
Prijzen inclusief 21% BTW