Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

UV Bestendig
Lood en Cadmium vrij
Vezelvorm C-Vorm
Vraag gratis kunstgras staal

Kunstgras Happy 40mm


Kunstgras Happy 40 is een heerlijk zacht kunstgras met een prachtige kleur. Het fijne van kunstgras is dat deze fraaie kleur ook het hele jaar door zo blijft, kunstgras is namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Nooit meer problemen met te veel zon of te veel schaduw, maar wat misschien nog wel belangrijker is: nooit meer maaien, sproeien, knippen of bemesten. Kunstgras is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk in tegenstelling tot gewoon gras. Mensen met hooikoorts voelen zich veel prettiger met kunstgras in de tuin. Daarnaast heeft kunstgras een lange levensduur, een grote toepasbaarheid en ook nog eens milieuvriendelijk. Genoeg redenen dus om vrolijk van te worden.


Heerlijk zacht voor de kinderen


Het Landscape kunstgras Happy 40 heeft een mooie frisse kleur. Meestal zijn de kunstgrassoorten met de langere polen al zachter, maar door het speciale aantal steken van het Landscape kunstgras is deze soort nog veel zachter. Het is ideaal voor kinderen om op te spelen, het schuurt niet en voelt ontzettend zacht voor ze aan. Het is ook een prima kunstgras om speeltoestellen op te plaatsen, het kunstgras heeft er niet onder te lijden en door het zachte gras neemt de kans op blessures bij vallen ook af. Ook rondom een vast zwembad is dit kunstgras ideaal. Bij een tijdelijk zwembad wat een paar weken op het kunstgras wordt geplaatst, komt men bij het opruimen niet gelijk de verdorde grasplekken tegen zoals bij echt gras. Natuurlijk is het Landscaping kunstgras ook geschikt voor de tuin, terras of tijdens beurzen en evenementen.


Specificaties kunstgras Happy 40


Dit kunstgras heeft zijn zachtheid mede te danken aan het aantal steken per vierkante meter, namelijk 15.000 steken per m2. Maar ook de lengte van de pool draagt bij aan de zachtheid, die is 40 mm lang. Het gewicht is 2,84 kilogram per vierkante meter en het kunstgras is gemaakt van polypropyleen en polyethyleen. De dichtheid is goed en de vezelkleur is groen. Ook dit kunstgras type heeft een mosdraad of krulvezel in meerdere kleuren, wat het kunstgras niet alleen steviger maakt, maar ook natuurlijker.


Een proefstukje bestellen?


Bij twijfel over de exacte kleur kan er altijd een gratis proefstukje besteld worden of men komt een kijkje nemen in de showroom in Hasselt. Als de keuze op het kunstgras Happy 40 is gevallen dan kan het kunstgras eenvoudig online besteld worden. Kies de gewenste breedte en de benodigde lengte en de eventuele toebehoren die men nodig heeft. Het aantal vierkante meters kan men uitrekenen door de lengte en de breedte van het oppervlak met elkaar te vermenigvuldigen en probeer uw tuin zo in te richten dat u op banen van 2 of 4 meter uitkomt, dit voorkomt naden en nadentape. Kunstgras Hasselt heeft alles in huis om het kunstgras mooi te plaatsen, zoals met het zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit. Zijn er nog vragen of is er advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze deskundige klantenservice of kom naar de showroom in Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden.


Kunstgras Happy - 40mm

€ 33,95
27% voordeel
€ 24,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 24,95

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 24,95
Staal aanvragenKunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier


Omschrijving

Details

Kunstgras Moonlight is een type met een mooie frisse kleur.
Moonlight is de zachtste soort van onze collectie, dit kom door de aantal steken per m², namelijk bijna 20.000 per m²
Dit kunstgras is ook uitermate geschikt voor op een balkon, terras, rondom een zwembad of voor gebruik tijdens beurzen en/of evenementen.

Kunstgras laten bezorgen? 
-Binnen een straal van 50km bezorgen wij gratis!
-Een bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis bij u thuis!
-Vraag gratis stalen aan

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400 Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolhoogte 40 mm
Garantie 8 jaar
Dikte in mm 40mm
vezelvorm Vezelvorm C-Vorm
Prijzen inclusief 21% BTW