Kunstgras Leerdam

Bekijk ons kunstgras ook in Leerdam

Ons kunstgras is ook te zien en te voelen in een winkel in Leerdam.

Adres:
Constructiestraat 7 
4143 HX Leerdam
Telefoon: 0345-820428
E-mail: leerdam@lusanna.nl

Openingstijden
Dinsdag 10:00 t/m 17:00
Woensdag 10:00 t/m 17:00
Donderdag 10:00 t/m 17:00
Vrijdag 10:00 t/m 20:00
Zaterdag 09:30 t/m 17:00

Door gezamelijk inkopen zeer scherpe prijzen.

Wij werken samen met een aantal andere bedrijven en kunnen daardoor hoge kwaliteit kunstgras tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.
Kunstgras dat bij een gerenommeerd bedrijf € 50,- euro kost, kunnen wij al snel tegen de € 30,- aanbieden.

U kunt bij de winkel in Leerdam ook direct bestellen of later thuis gewoon in de webshop.

Voordelen van kunstgras

Want voor wie het nog niet weet, het aanleggen van kunstgras biedt gewoon heel veel voordelen. Neem alleen al het feit dat je nooit meer met de grasmaaier aan de slag hoeft, is voor veel mensen al voldoende om overtuigd te raken van kunstgras. Groot voordeel ten opzichte van natuurgras is dat kunstgras altijd een prachtig groen gazon biedt. Hoe anders is dat met natuurgras, dat alleen een beperkt aantal maanden per jaar echt groen is. Met kunstgras bespaar je water, want uiteraard hoeft er niet langer gesproeid te worden. Ook kinderen ervaren dagelijks de voordelen van kunstgras. Het speelt immers een stuk prettiger op een zachtere ondergrond, en dat biedt kunstgras. Mochten kinderen vallen, dan komt dat toch beduidend minder hard aan dan als ze vallen op de zeker in de zomer harde ondergrond van natuurgras. Niet voor niets geldt tegenwoordig vaak al een verplichting om onder en rondom speeltoestellen kunstgras aan te leggen. En dat is natuurlijk niet voor niets.

Natuurlijke uitstraling

Kunstgras heeft voor elke plaats, dus ook in Leerdam het perfecte kunstgras. Lange sprieten om extra bescherming en demping te bieden, kortere voor een heerlijk potje tennis of voor op het voetbalveld. Kunstgras voor in je tuin of op het balkon, dat zo toch een natuurlijke uitstraling krijgt. Kunstgras is er tegenwoordig ook in verschillende kleuren en dus is de conclusie gerechtvaardigd dat er écht voor iedereen goed kunstgras beschikbaar is. Kunstgras kan snel geleverd worden en uiteraard kan het door professionals aangelegd worden. De prijs per vierkante meter zal iedereen erg meevallen. Zeker als je bedenkt dat je er na het leggen eigenlijk geen omkijken meer naar hebt. De tijd die je bespaart kun je voortaan nuttiger en aangenamer besteden. En ook dat is mensen heel veel waard.

Mensen zochten ook op: Kunstgras Leersum | Kunstgras Ede

Prijzen inclusief 21% BTW