Kunstgras Madrid 40mm

Pool hoogte: 40mm

Gewicht: 1.960kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met meerkleurig mosdraad

Dichtheid: Goed

Materiaal: Polyethyleen en Polyethyleen

Aantal steken per m2: 16.800 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie 8 jaar


Madrid kunstgras heeft een mooie vezellengte van 40mm. Hij heeft een redelijk tot goede volheid en behoort tot de meest verkochte kunstgrassen uit onze collectie. De Madrid heeft een natuurlijke en realistische uitstraling en heeft een kunstgrasvezel in een sterke C-vorm. Door zijn goede vezellengte en structuur is dit een hele mooie grasmat voor in uw tuin. Het is door zijn materiaal kind- en diervriendelijk. Door niet meer hoeven te sproeien, is kunstgras ook nog eens waterbesparend.

Vraag gratis stalen

Kunstgras Madrid met 40mm


Nog zo'n topper in onze kunstgrascollectie. Met deze kunstgras prijzen hoeft u niet langer te zoeken. Maar liefst 40mm dik kunstgras Madrid. Milieuvriendelijk en daardoor kindvriendelijk en diervriendelijk. Ook kan dit kunstgras tegen een ongelukje van de hond. Net als bijna als ons kunstgras heeft deze kunstgrasmat minimaal een C-vormige vezelvorm waardoor de kunstgrasvezels mooi en beter rechtop blijven staan dan een gewone rechte vezel. Dit kunstgras is een prima middenklasser, niet te vol en zeker niet te duur. Prima kunstgras voor de tuin waar niet al te intensief gebruik van gemaakt wordt.


Kunstgras is langzamerhand al heel gewoon en soms ziet u bijna helemaal niet dat het kunstgras is. Wie vindt het nu niet prettig om nooit meer te hoeven maaien, sproeien, randjes knippen, ventileren, bemesten, onkruid trekken of andere dingen doen wat bij echt gras moet gebeuren? Bij kunstgras hoeft dat allemaal niet, sterker nog kunstgras is zelfs zeer onderhoudsvriendelijk en ideaal voor in een onderhoudsvrije tuin. Het is er in alle soorten en maten en ook voor ieder budget.


Daarnaast heeft het kunstgras een lange levensduur waardoor het financieel nog aantrekkelijker wordt om kunstgras te nemen. Het is eenvoudig zelf te leggen en met de juiste toebehoren ligt het prima voor jaren. Het hele jaar door een mooi groen gazon of balkon, wie wil dat nu niet?

Specificaties van het Kunstgras Landscape 40


Het Landscape materiaal waarvan het gras is gemaakt is polyethyleen en polypropyleen. Het kunstgras heeft een poolhoogte van 35 mm en een goede dichtheid. De vezelvorm is C-vormig. Het kunstgras is verkrijgbaar in twee maten, namelijk twee meter breed en vier meter breed. Hierdoor is het gras ook geschikt voor grotere oppervlakten zonder al te veel naden.


Kunstgras alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.


Kunstgras Madrid 40mm

16,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 16,95
Meer informatie
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolhoogte 40 mm
Garantie 8 jaar
Prijzen inclusief 21% BTW