Kunstgras Madrid 40mm 5 meter breed

Pool hoogte: 40mm

Gewicht: 1.960kg/m²

Breedte: 2 meter, 4 meter en 5 meter

Vezelkleur: Groen met meerkleurig mosdraad

Dichtheid: Goed

Materiaal: Polyethyleen en Polyethyleen

Aantal steken per m2: 16.800 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie 8 jaar


Madrid kunstgras heeft een mooie vezellengte van 40mm. Hij heeft een redelijk tot goede volheid en behoort tot de meest verkochte kunstgrassen uit onze collectie. De Madrid heeft een natuurlijke en realistische uitstraling en heeft een kunstgrasvezel in een sterke C-vorm. Door zijn goede vezellengte en structuur is dit een hele mooie grasmat voor in uw tuin. Het is door zijn materiaal kind- en diervriendelijk. Door niet meer hoeven te sproeien, is kunstgras ook nog eens waterbesparend.

Vraag gratis stalen

Kunstgras Madrid met 40mm


Nog zo'n topper in onze kunstgrascollectie. Met deze kunstgras prijzen hoeft u niet langer te zoeken. Maar liefst 40mm dik kunstgras Madrid. Milieuvriendelijk en daardoor kindvriendelijk en diervriendelijk. Ook kan dit kunstgras tegen een ongelukje van de hond. Net als bijna als ons kunstgras heeft deze kunstgrasmat minimaal een C-vormige vezelvorm waardoor de kunstgrasvezels mooi en beter rechtop blijven staan dan een gewone rechte vezel. Dit kunstgras is een prima middenklasser, niet te vol en zeker niet te duur. Prima kunstgras voor de tuin waar niet al te intensief gebruik van gemaakt wordt.


Specificaties van het Kunstgras Landscape 40


Het Landscape materiaal waarvan het gras is gemaakt is polyethyleen en polypropyleen. Het kunstgras heeft een poolhoogte van 40 mm en een goede dichtheid. De vezelvorm is C-vormig. Het kunstgras is verkrijgbaar in drie maten, namelijk 2 meter breed, 4 meter breed en 5 meter breed. Hierdoor is het gras ook geschikt voor grotere oppervlakten zonder al te veel naden.


Kunstgras alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.


Kunstgras Madrid 40mm 5 meter breed

€ 26,00
23% voordeel
19,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 19,95
Meer informatie
Tekst achter prijsper m2
Hide PriceNee
Hide Order ButtonNee
Tekst prijslabelPrijs per m2
vorm van de kunstgrasvezelC-vorm
DiervriendelijkDiervriendelijk
Kleur tintenGroen tint
Breedte in cm200 en 400
PoolmateriaalPolypropyleen/Polyethyleen
Kunstgras_poolhoogte40 mm
Garantie8 jaar
Prijzen inclusief 21% BTW