• De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Gemakkelijk online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

42 mm
Vezelvorm recht
Vraag gratis kunstgras staal
Kunstgras Moonlight

Dansen in het maanlicht zou op het kunstgras Moonlight heel goed kunnen. Het is een heerlijk zacht kunstgras met een prachtige kleur. Het fijne van kunstgras is dat deze fraaie kleur ook het hele jaar door zo blijft, kunstgras is namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Nooit meer problemen met te veel zon of te veel schaduw, maar wat misschien nog wel belangrijker is: nooit meer maaien, sproeien, knippen of bemesten. Kunstgras is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk in tegenstelling tot gewoon gras. Mensen met hooikoorts voelen zich veel prettiger met kunstgras in de tuin. Daarnaast heeft kunstgras een lange levensduur, een grote toepasbaarheid en ook nog eens milieuvriendelijk. Genoeg redenen dus om vrolijk van te worden en toch dat dansje te maken in het maanlicht.

Heerlijk zacht voor de kinderen

Het kunstgras Moonlight heeft een mooie frisse kleur. Meestal zijn de kunstgrassoorten met de langere polen al zachter, maar door het speciale aantal steken van het Moonlight kunstgras is deze soort nog veel zachter. Het is ideaal voor kinderen om op te spelen, het schuurt niet en voelt ontzettend zacht voor ze aan. Het is ook een prima kunstgras om speeltoestellen op te plaatsen, het kunstgras heeft er niet onder te lijden en door het zachte gras neemt de kans op blessures bij vallen ook af. Ook rondom een vast zwembad is dit kunstgras ideaal. Bij een tijdelijk zwembad wat een paar weken op het kunstgras wordt geplaatst, komt men bij het opruimen niet gelijk de verdorde grasplekken tegen zoals bij echt gras. Natuurlijk is het Moonlight kunstgras ook geschikt voor de tuin, op het balkon of terras of tijdens beurzen en evenementen.

Specificaties kunstgras Moonlight

Dit kunstgras heeft zijn zachtheid mede te danken aan het aantal steken per vierkante meter, namelijk 20.000 steken per m2. Maar ook de lengte van de pool draagt bij aan de zachtheid, die is 42 mm lang. Het gewicht is 2,88 kilogram per vierkante meter en het kunstgras is gemaakt van polypropyleen/ polyethyleen. De dichtheid is goed en de vezelkleur is groen. Ook dit kunstgras type heeft een mosdraad, wat het kunstgras niet alleen steviger maakt, maar ook natuurlijker.

Een proefstukje bestellen?

Bij twijfel over de exacte kleur kan er altijd een proefstukje besteld worden of men komt een kijkje nemen in de showroom in Hasselt. Als de keuze op het kunstgras Moonlight is gevallen dan kan het kunstgras eenvoudig online besteld worden. Kies de gewenste breedte en de benodigde lengte en de eventuele toebehoren die men nodig heeft. Het aantal vierkante meters kan men uitrekenen door de lengte en de breedte van het oppervlak met elkaar te vermenigvuldigen. Kunstgras Hasselt heeft alles in huis om het kunstgras mooi te plaatsen, zoals met het zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit. Zijn er nog vragen of is er advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze deskundige klantenservice of kom naar de showroom in Hasselt.


Pool hoogte 42mm
Gewicht 3.02 kg/m²
Breedte 2 meter of 4 meter
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed
Aantal steken per m2 19.950
Gewicht per m2 3.02 kg

Kunstgras Moonlight is een type met een mooie frisse kleur.
Moonlight is de zachtste soort van onze collectie, dit kom door de aantal steken per m², namelijk bijna 20.000 per m²
Dit kunstgras is ook uitermate geschikt voor op een balkon, terras, rondom een zwembad of voor gebruik tijdens beurzen en/of evenementen.

Kunstgras Moonlight - 42mm

€ 35,95
17% voordeel
€ 29,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per meter
€ 29,95

* Verplichte velden

Prijs per meter
€ 29,95
Staal aanvragenKunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier


Omschrijving

Details

Kunstgras Moonlight is een type met een mooie frisse kleur.
Moonlight is de zachtste soort van onze collectie, dit kom door de aantal steken per m², namelijk bijna 20.000 per m²
Dit kunstgras is ook uitermate geschikt voor op een balkon, terras, rondom een zwembad of voor gebruik tijdens beurzen en/of evenementen.

Kunstgras laten bezorgen? 
-Binnen een straal van 50km bezorgen wij gratis!
-Een bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis bij u thuis!
-Vraag gratis stalen aan

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per meter
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolhoogte 42 mm
Garantie 8 jaar Dikte in mm 42mm
vezelvorm Vezelvorm recht
Prijzen inclusief 21% BTW