• De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Gemakkelijk online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

35 mm
Vezelvorm C-Vorm
Vraag gratis kunstgras staal
Kunstgras Mountain

Kunstgras Mountain is precies wat er van kunstgras verwacht wordt. De redenen waarom steeds meer mensen kunstgras nemen is zeer divers. Soms hebben mensen liever kunstgras in de tuin omdat ze allergieën zoals hooikoorts hebben of ze hebben gewoon geen zin in het voortdurende onderhoud van echt gras. Het alternatief is dan vaak om de tuin vol met tegels te gooien, maar dat is dan weer niet goed voor het milieu en de kinderen vinden dat niet altijd even prettig. Met het Mountain kunstgras is het gras nagenoeg onderhoudsvrij. Nooit meer maaien of sproeien en bemesten hoeft al helemaal niet. De speeltoestellen van de kinderen, inclusief het zwembad kunnen een lange tijd blijven staan, zonder dat er verdorde stukken gras verschijnen als het weg wordt gehaald. Kunstgras is UV bestendig en geschikt voor alle weersomstandigheden. En het is ook nog eens eenvoudig om het zelf te leggen.

Mountain is geschikt voor intensief gebruik

Het kunstgras Mountain heeft ook een zeer natuurlijk uitstraling. Met dit kunstgras heeft men wel de looks van gras, maar niet de lasten. De natuurlijke uitstraling wordt bij kunstgras ook verkregen wanneer er een mosdraad door het gras verweven is. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid, maar ook voor de natuurgetrouwe look. Type Mountain heeft inderdaad deze mosdraad. Kunstgras heeft over het algemeen een lange levensduur en doordat het kunstgras Mountain ook nog eens een zeer hoge en stevige kunstgrasvezel heeft, is dit kunstgras geschikt voor intensief gebruik. Het maakt dus niet uit of het kunstgras wordt gelegd op het terras, in de tuin, op het balkon of op de drukke beursstand, het kunstgras Mountain kan het gewoon allemaal aan.

Specificaties van het kunstgras Mountain

Het kunstgras heeft een zeer hoge en stevige kunstgrasvezel, met een pool van 35 mm hoog. De vezelvorm is S-vormig. Het gewicht van het kunstgras is 2,64 kilogram per vierkante meter en het materiaal is polypropyleen/ polyethyleen. Veel kunstgrassoorten zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, zo ook het kunstgras Mountain. Het is leverbaar in twee én vier meter breed. De dichtheid van het gras is goed en de vezelkleur is groen.

Ons deskundige team staat klaar

Het kunstgras Mountain kan eenvoudig online besteld worden. Men kiest de gewenste breedte en de lengte en de prijs verschijnt op de overzichtelijke website. Ook als er extra benodigdheden gewenst zijn, kunnen deze online mee besteld worden. Kunstgras Hasselt heeft alles voorhanden aan toebehoren die kunnen zorgen dat het kunstgras nog mooier ligt. Of het nu gaat om zelfklevend lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, we hebben het allemaal. Ons deskundige team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, zowel in onze showroom als telefonisch. In de showroom kunnen ook de verschillende kunstgras soorten bekeken worden, maar we sturen ook met alle plezier een proefstukje van het gras op, zodat het op het gemak en bij daglicht bekeken kan worden.

Pool hoogte 35mm
Gewicht 2.64 kg/m²
Breedte 2 meter of 4 meter
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed
Aantal steken per m2 18.900
Gewicht per m2 2.64 kg

Kunstgras Mountain heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een zeer hoge en stevige kunstgrasvezel, waardoor het kunstgras heel geschikt is voor intensief gebruik.

Kunstgras Mountain - 35mm

€ 28,95
21% voordeel
€ 22,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per meter
€ 22,95

* Verplichte velden

Prijs per meter
€ 22,95
Staal aanvragenKunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier


Omschrijving

Details

Kunstgras Mountain heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een zeer hoge en stevige kunstgrasvezel, waardoor het kunstgras heel geschikt is voor intensief gebruik.


Kunstgras laten bezorgen? 
-Binnen een straal van 50km bezorgen wij gratis!
-Een bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis bij u thuis!
-Vraag gratis stalen aan


Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per meter
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolhoogte 35 mm
Garantie 8 jaar
vezelvorm Vezelvorm C-Vorm
Prijzen inclusief 21% BTW