Kunstgras prijzen

Kunstgras prijzen per m2, dus niet per strekkende meter. Kunstgras wordt op 2 meter breed of op 4 meter breed verkocht. Zorg dus bij het aanleggen van de >tuin met kunstgras, dat je op die maten uitkomt. Dus 5 bij 5 meter is onvoordelig en heeft u veel snijafval. De kunstgras prijzen worden ook bepaald door de kwaliteit van het materiaal, vezelvorm en dichtheid. Hoe meer materiaal, hoe meer sprietjes en krulvezel, hoe hoger de prijs. Je kunt niet zeggen daar kost kunstgras € 20 euro maar daar kost kunstgras maar € 15 euro. Hier zal ongetwijfeld ergens verschil in zitten. Op het oog lijkt het kunstgras allemaal op elkaar maar u wilt toch niet dat uw kunstgras na 2 of 3 jaar al versleten is of plat ligt. Let daarom ook op de kunstgras prijzen, dit geeft al duidelijk het verschil aan. U kunt kunstgras van € 10 euro niet vergelijken met die van € 20.

De kunstgras prijzen

Kunstgras prijzen geven al een indicatie van de kwaliteit van het kunstgras aan.
Er zijn veel meer factoren die de kunstgras prijs bepalen en het verschil in kwaliteit bepalen. Natuurlijk zeg een prijs niet altijd alles. Vooral de vezelvorm, volheid en vezelmateriaal zijn belangrijk. Uw kunstgras moet toch over 5 jaar ook nog mooi zijn en overeind staan?

Bezoek onze winkel of webshop

Voor meer informatie over kunstgras prijzen, kunt u ons bellen, mailen of naar onze winkel komen. U kunt ook gewoon direct bestellen op onze website.
Wij bezorgen uiteraard uw kunstgras thuis.
Al onze prijzen op de website zijn inclusief btw.
Mensen zochten ook naar Kunstgras Dedemsvaart | Kunstgras | Goedkoop kunstgras | Kunstgras kopen

 

Prijzen inclusief 21% BTW