Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

Kunstgras Drenthe

kunstgras outlet Hasselt elke zaterdag verkoop opruiming kunstgras

Kunstgras leggen in de tuin in Drenthe? Woont u in Meppel, Hoogeveen of ergens anders in Drenthe en bent u op zoek naar mooie kwaliteit kunstgras voor zeer scherpe prijzen? Kom naar naar Hasselt vlakbij Meppel. Gemakkelijk bereikbaar en u slaagt altijd. Wij bezorgen het gratis in de regio tot 50km.

De moderne tweeverdieners in Drenthe van nu hebben het druk genoeg en een onderhoudsvrije kunstgrasmat klinkt ze dan ook als muziek in de oren. Bovendien is het kunstgras van pakweg tien jaar geleden niet meer te vergelijken met het kunstgras van nu. Kunstgras lijkt steeds meer op echt gras en heeft een prachtige uitstraling gekregen. Natuurgras en kunstgras hebben zo ongeveer hetzelfde design met dat verschil dat kunstgras er onder alle omstandigheden hetzelfde uit blijft zien. Ook het feit dat er geen onkruid meer tussen het gras groeit zal heel veel mensen als muziek in de oren klinken. 
Mollen? Ook daar heb je met kunstgras geen last meer van simpelweg omdat ze geen voedsel in de vorm van plantenwortels en wormen vinden.

Gaat u op vakantie?

Niks vervelender als op vakantie gaan en weer komen met een verwilderde tuin en lang gras waar je bijna niet doorheen komt.
Ook dit probleem heb je niet meer met kunstgras.

 

1 - 12 van 15

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

1 - 12 van 15

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Prijzen inclusief 21% BTW