Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

Kunstgras Flevoland

kunstgras outlet Hasselt elke zaterdag verkoop opruiming kunstgras

Kunstgras in de tuin in Dronten of Emmeloord? Kunstgras in Flevoland koop je gewoon bij Kunstgras Hasselt in Hasselt tussen Genemuiden en Zwolle. Topkwaliteit kunstgras zoals je wil dat kunstgras er uit ziet. Realistisch, onderhoudsvrij en die jarenlang mooi blijft. Vraag gratis stalen aan of kom naar de winkel.

 

Wij bezorgen het gratis in de regio tot 50km.

De moderne tweeverdieners in Flevoland van nu hebben het druk genoeg en een onderhoudsvrije kunstgrasmat klinkt ze dan ook als muziek in de oren. Bovendien is het kunstgras van pakweg tien jaar geleden niet meer te vergelijken met het kunstgras van nu. Kunstgras lijkt steeds meer op echt gras en heeft een prachtige uitstraling gekregen. Natuurgras en kunstgras hebben zo ongeveer hetzelfde design met dat verschil dat kunstgras er onder alle omstandigheden hetzelfde uit blijft zien. Ook het feit dat er geen onkruid meer tussen het gras groeit zal heel veel mensen als muziek in de oren klinken. 
Mollen? Ook daar heb je met kunstgras geen last meer van simpelweg omdat ze geen voedsel in de vorm van plantenwortels en wormen vinden.

Gaat u op vakantie?

Niks vervelender als op vakantie gaan en weer komen met een verwilderde tuin en lang gras waar je bijna niet doorheen komt.
Ook dit probleem is opgelost met kunstgras.

 

1 - 12 van 38

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1 - 12 van 38

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Prijzen inclusief 21% BTW