Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

Kunstgras Lelystad

kunstgras outlet Hasselt elke zaterdag verkoop opruiming kunstgras

Kunstgras leggen in Lelystad? Rij dan gewoon even door naar Kunstgras Hasselt tussen Genemuiden en Zwolle. Gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Lelystad of Dronten. Kunstgras direct meenemen of laten bezorgen in Lelystad, het kan allemaal. Topkwaliteit kunstgras met zorg uitgezocht bij de fabriek. Wij leveren direct aan de particulier. Dit is ook terug te zien in de prijs. Onze prijs-kwaliteit verhoudingen zijn zeer goed!
Kunstgras kopen in Lelystad of omgeving speelt daar op in en biedt het perfecte kunstgras voor in de tuin, op het balkon en voor op het sport- en speelveld. Kunstgras kopen in de omgeving van Lelystad of Biddinghuizen zorgt ervoor dat je bovendien tegen scherpe prijzen waardoor je optimaal en voor weinig geld kunt genieten van de voordelen die kunstgras biedt.

Voordelen van kunstgras

Want voor wie het nog niet weet, het aanleggen van kunstgras biedt gewoon heel veel voordelen. Neem alleen al het feit dat je niet meer hoeft te maaien en aan de slag hoeft, is voor veel mensen al voldoende om overtuigd te raken van kunstgras. Groot voordeel ten opzichte van een echt gazon is dat kunstgras altijd een prachtig groen gazon biedt. Hoe anders is dat met natuurgras, dat alleen een beperkt aantal maanden per jaar echt groen is. Met kunstgras bespaar je water, want uiteraard hoeft er niet langer gesproeid te worden.

Kwaliteit

Mensen die kunstgras in de tuin in Lelystad willen leggen, hechten aan kwaliteit. Daarom ook wordt garantie geboden op het uitgebreide aanbod kunstgras, ook gekleurd kunstgras. Over voordelen gesproken, als je kunstgras in je tuin wilt aanleggen, is niet altijd instrooizand nodig. Dat maakt de aanleg een stuk eenvoudiger. Je kiest bij Kunstgras Hasselt, die ook in Lelystad en omgeving bezorgd, voor verschillende kwaliteiten, merken en hoogtes van het gras, van twee tot vier centimeter.


Wij bezorgen het gratis in de regio tot 50km!

De moderne tweeverdieners in Lelystad van nu hebben het druk genoeg en een onderhoudsvrije kunstgrasmat klinkt ze dan ook als muziek in de oren. Bovendien is het kunstgras van pakweg tien jaar geleden niet meer te vergelijken met het kunstgras van nu. Kunstgras lijkt steeds meer op echt gras en heeft een prachtige uitstraling gekregen. Natuurgras en kunstgras hebben zo ongeveer hetzelfde design met dat verschil dat kunstgras er onder alle omstandigheden hetzelfde uit blijft zien. Ook het feit dat er geen onkruid meer tussen het gras groeit zal heel veel mensen als muziek in de oren klinken. Mollen? Ook daar heb je met kunstgras geen last meer van simpelweg omdat ze geen voedsel in de vorm van plantenwortels en wormen vinden.

Gaat u op vakantie?

Niks vervelender als op vakantie gaan en weer komen met een verwilderde tuin en lang gras waar je bijna niet doorheen komt. Ook dit probleem is opgelost met kunstgras.

1 - 12 van 38

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1 - 12 van 38

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Prijzen inclusief 21% BTW