Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

kunstgras Heerde

kunstgras outlet Hasselt elke zaterdag verkoop opruiming kunstgras

Ook kunstgras leggen in de tuin in Heerde? Rij dan gewoon even door naar Kunstgras Hasselt tussen Zwolle en Meppel. Gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Heerde of Het Harde. Kunstgras zelf meenemen of gewoon laten bezorgen in Heerde, het kan allemaal. Topkwaliteit kunstgras met zorg geselecteerd bij de fabriek. Wij leveren direct aan de particulier. Dit is ook terug te zien in de prijs. Onze prijs-kwaliteit verhoudingen zijn zeer goed.
Kunstgras is steeds mooier en beter van kwaliteit en ook duurzamer. Kunstgras leggen in Heerde of omgeving speelt daar op in en biedt het perfecte kunstgras voor in de tuin, onder het zwembadje of onder de trampoline. Geen dood gras meer. Kunstgras kopen in de omgeving van Heerde of ergens anders in Gelderland zorgt ervoor dat je bovendien tegen scherpe prijzen waardoor je optimaal en voor weinig geld kunt genieten van de voordelen die kunstgras biedt.

Wij bezorgen het gratis in de regio tot 50km!

De moderne tweeverdieners in Heerde van nu hebben het druk genoeg en een onderhoudsvrije kunstgrasmat klinkt ze dan ook als muziek in de oren. Bovendien is het kunstgras van pakweg tien jaar geleden niet meer te vergelijken met het kunstgras van nu. Kunstgras lijkt steeds meer op echt gras en heeft een prachtige uitstraling gekregen. Natuurgras en kunstgras hebben zo ongeveer hetzelfde design met dat verschil dat kunstgras er onder alle omstandigheden hetzelfde uit blijft zien. Ook het feit dat er geen onkruid meer tussen het gras groeit zal heel veel mensen als muziek in de oren klinken. Mollen? Ook daar heb je met kunstgras geen last meer van simpelweg omdat ze geen voedsel in de vorm van plantenwortels en wormen vinden.

Gaat u op vakantie?

Niks vervelender als op vakantie gaan en weer komen met een verwilderde tuin en lang gras waar je bijna niet doorheen komt. Ook dit probleem is opgelost met kunstgras.

Voordelen van kunstgras

Want voor wie het nog niet weet, het aanleggen van kunstgras biedt gewoon heel veel voordelen. Neem alleen al het feit dat je nooit meer hoeft te grasmaaien of aan de slag hoeft, is voor veel mensen al voldoende om overtuigd te raken van kunstgras. Groot voordeel ten opzichte van een echt gazon is dat kunstgras altijd een prachtig groen gazon biedt. Hoe anders is dat met natuurgras, dat alleen een beperkt aantal maanden per jaar echt groen is. Met kunstgras bespaar je ook nog eens water, want natuurlijk hoeft er niet meer gesproeid te worden.

Kwaliteit

Mensen die kunstgras in de tuin in Heerde willen leggen, willen natuurlijk ook kwaliteit. Daarom is er een ruim aanbod kunstgras, ook gekleurd kunstgras. Over voordelen gesproken, als je kunstgras in je tuin wilt leggen, is niet altijd instrooizand nodig. Dat maakt het leggen van een stuk kunstgras nog gemakkelijker. Je kiest bij Kunstgras Hasselt, die ook in Heerde en omgeving bezorgd, voor verschillende kwaliteiten, merken en hoogtes van het gras, van twee tot dik vier centimeter.

1 - 12 van 19

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

1 - 12 van 19

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Prijzen inclusief 21% BTW