Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

Kunstgras Het Harde

kunstgras outlet Hasselt elke zaterdag verkoop opruiming kunstgras

Kunstgras aanschaffen in Het Harde? Rij dan gewoon even door naar Kunstgras Hasselt tussen Genemuiden en Zwolle. Gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Het Harde of Nunspeet. Ook kunst u gemakkelijk online bestellen. Kunstgras direct meenemen of laten bezorgen in Het Harde, het kan allemaal. Topkwaliteit kunstgras met zorg geselecteerd bij de fabriek. Wij leveren direct aan de particulier. Dit is ook terug te zien in de prijs. Onze prijs-kwaliteit verhoudingen zijn zeer goed.
Kunstgras leggen in Het Harde of omgeving speelt daar op in en biedt het perfecte kunstgras voor in de tuin, bij de trampoline of zwembad of op het balkon. Kunstgras kopen in de omgeving van Het Harde zorgt ervoor dat je bovendien tegen scherpe prijzen waardoor je optimaal en voor weinig geld kunt genieten van de voordelen die kunstgras biedt. Wij hebben niet voor niks veel klanten uit de Gelderland.

Alleen maar voordelen bij kunstgras

Want voor wie het nog niet weet, het leggen van kunstgras biedt gewoon heel veel voordelen. Neem alleen al het feit dat je nooit meer hoeft te grasmaaien, is voor veel mensen al voldoende om overtuigd te raken van kunstgras. Groot voordeel ten opzichte van een echt gazon is dat kunstgras altijd een prachtig groen gazon biedt. Hoe anders is dat met natuurgras, dat alleen een beperkt aantal maanden per jaar echt groen is. Met kunstgras bespaar je ook nog eens water, want uiteraard hoeft er niet gesproeid te worden.

Kwaliteit

Mensen die kunstgras in de tuin in Het Harde willen leggen, hechten natuurlijk ook aan kwaliteit. Daarom ook wordt garantie geboden op het uitgebreide aanbod kunstgras, ook gekleurd kunstgras. Over voordelen gesproken, als je kunstgras in je tuin wilt aanleggen, is niet altijd instrooizand nodig. Dat maakt het leggen van een stuk kunstgras gemakkelijker. Je kiest bij Kunstgras Hasselt, die ook in Het Harde en omgeving bezorgd, voor verschillende hoogtes van het gras, variërend van twee tot vier centimeter.

1 - 12 van 19

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

1 - 12 van 19

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Prijzen inclusief 21% BTW