Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

UV Bestendig
Lood en Cadmium vrij
Vezelvorm Recht
Vraag gratis kunstgras staal

Kunstgras River 26


Het enige wat men eigenlijk mist bij kunstgras is de geur van gemaaid gras, voor de rest heeft kunstgras zoveel voordelen dat mensen vaak niets anders meer willen nadat ze kunstgras hebben aangeschaft. Het is misschien iets duurder in een eenmalige aanschaf, hoewel dit bij het Landscape kunstgras serie erg mee valt. Daarnaast gaat het kunstgras jarenlang mee, soms wel 10 tot 25 jaar. Het ligt natuurlijk aan het gebruik. Dat maakt het totale financiële plaatje toch weer ineens heel aantrekkelijk. Maar dat is niet het belangrijkste voordeel van kunstgras, het gaat juist om de enorme gebruiksvriendelijkheid. Nooit meer maaien, sproeien of bemesten, nooit meer nieuw gras inzaaien om de lelijke plekken op te vullen. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden en UV bestendig en duurzaam omdat het goed te reclyclen is. Het zwembadje kan gewoon de hele zomer op het gras blijven staan, zonder dat er een lelijke plek overblijft. Daarnaast is kunstgras ook nog eens heel milieuvriendelijk en hoeft men zich geen zorgen te maken over de afwatering.


Landscape kunstgras Riveris een duurzame soort


Het Landscape kunstgras is een erg mooi type kunstgras. Het is een kort-polig type, 26mm  met een korte vezel. Hierdoor is dit kunstgras niet alleen geschikt voor de tuin, maar ook zeer geschikt voor het balkon, het terras of bijvoorbeeld op de beursstand. De mooie natuurlijke uitstraling wordt bereikt door het tweekleurige groen in combinatie met het tweekleurige mosdraad. Wanneer men voor één kleur kiest, kan dat nog weleens eentonig overkomen en dat is bij het kunstgras River zeker niet het geval. Het mosdraad in het gras zorgt dat het kunstgras een nog natuurlijkere look krijgt en de grasvezels bovendien ook mooi rechtop blijven staan. Ook gewoon gras vertoont altijd kleurverschillen in het beeld. Daarnaast geeft het mosdraad ook nog eens extra stevigheid aan het kunstgras. De prijs van dit kunstgras valt alleszins mee, daarom is dit type ook geschikt voor een beperkter budget.


Specificaties van het Kunstgras River 26


Het kunstgras heeft een poolhoogte van 26 mm. De vezelvorm is recht-vormig en de kleur is groen. Het gewicht van het kunstgras is 2,06 kilogram per vierkante meter. Het materiaal van het gras is 100% polypropyleen, dit betekend dat het materiaal minder snel verkleurd. Landscape kunstgras River 26is verkrijgbaar in twee breedtes, zowel in twee meter breed als in vier meter breed. Hierdoor is het kunstgras uitstekend op grote en op kleinere oppervlakten toe te passen. De dichtheid is goed.


Kunstgras bestellen


Indien gewenst kan het kunstgras online besteld worden. Ook de toebehoren voor het leggen van het kunstgras kunnen bij Kunstgras Hasselt online mee besteld worden. Kunstgras is zeer eenvoudig om zelf te leggen, maar vaak is het prettig als het kunstgras op een speciale ondergrond komt of verlijmd wordt. Onze deskundige medewerkers kunnen hierin adviseren. Toebehoren voor de ondergrond of het plakken van het kunstgras kunnen net zoals de zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit besteld worden. Het aantal benodigde vierkante meters kan uitgerekend worden door de lengte maal de breedtemaat van het oppervlak te nemen. Als men het kunstgras toch liever even in het echt bekijkt, kom naar de winkel in Hasselt of vraag een proefstukje aan.Kunstgras River - 26mm

€ 28,95
24% voordeel
€ 21,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 21,95

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 21,95
Staal aanvragenKunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier


Omschrijving

Details

River is een erg mooi type kunstgras. Dit kort polige type heeft een mooi natuurlijke uitstraling. River is een mooie duurzame kunstgras soort die ook geschikt is een beperkt budget. Dit kunstgras is door de kortere vezel ook zeer geschikt voor een balkon, terras of voor u stand op de beurs. River bestaat uit 2 kleurig groen met 2 kleurig mosdraad.

Kunstgras laten bezorgen? 
-Binnen een straal van 50km bezorgen wij gratis!
-Een bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis bij u thuis!
-Vraag gratis stalen aan

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400 Poolmateriaal 100% Polyethyleen
Poolhoogte 26 mm
Garantie 8 jaar
vezelvorm Vezelvorm Recht
Prijzen inclusief 21% BTW