Waarom kunstgras in de tuin? U wilt toch ook een onderhoudsvrije tuin? Nooit meer maaien, geen gazon meer sproeien, kantjes knippen en paardenbloemen verwijderen. Nooit meer gele plekken in het gazon onder de trampoline of zwembad. Ons gras in de tuin heeft zoveel voordelen en het is nu betaalbaar.

Bij ons wel!
Direct genieten van uw tuin met mooi weer. Kunstgras is tegenwoordig niet meer te onderscheiden van een echt gazon.
Voor het onderhoud hoeft u het ook niet te laten, schoonmaken van de kunstgrasmat is heel gemakkelijk, een keer schoonspuiten met de hoge druk of tuinslang en het is weer klaar. Dus wat let u om direct online te bestellen?
Vraag eerst gratis stalen aan om de juiste keuze te maken of kom gewoon naar de winkel.

Uw Kunstgrasmat leggen

Op zoek naar voor in uw tuin, balkon of als speelveld voor uw kinderen? Wij hebben voor particulieren de beste kwaliteit beschikbaar. De aanschaf van kunstgras in de tuin is een duurzame investering die u vele voordelen oplevert als u even richting Zwolle en Genemuiden rijd. Dan komt u automatisch langs Hasselt waar wij zitten.
Het vergeelt niet in de zomer en u hoeft geen water te sproeien en bespaard daarmee water. Kinderen kunnen op een kunstgras speelveld heerlijk comfortabel spelen.
Ook Kunstgras op het balkon of dakterras zorgt bovendien voor een natuurlijke beleving in een groene omgeving.

Ideaal kunstgras in de tuin

Onderhoudsvrij

Kunstgras neemt toe in populariteit onder particulieren, dat merken wij door onze vele klanten uit Zwolle die al een kunstgrasveld hebben. Het onderhoudsvrije karakter is een belangrijke reden om tot aanschaf over te gaan. U bent altijd van een groen gazon verzekerd en de kwaliteit is tegenwoordig dusdanig dat er sprake is van een realistische uitstraling. Het benadert een echt gazon qua design en kleur met als verschil dat nu de tuin er altijd hetzelfde uit blijft zien. Bovendien is het tegenwoordig zo dat kunstgras goedkoop is om te kopen en wij hanteren zelfs extra lage prijzen voor topkwaliteit. Verder is het zo dat er geen onkruid groeit onder de grasmat. U hoeft wat dat betreft niet meer voorover te buigen of op de knieën te zitten om onkruid te verwijderen. Dit is handig als u al wat ouder bent en een onderhoudsvrije tuin wil. Ook overlast van mollen is met kunstgras niet meer aan de orde. Het kunstgras bevindt zich namelijk op een sterke rug en bovendien is het kunstgazon niet aantrekkelijk voor mollen omdat er geen plantenwortels en wormen als voedsel beschikbaar zijn.

Online kunstgras kopen en zelf leggen

Het is heel gemakkelijk om nepgras of synthetisch gras online te kopen. U maakt uit het brede aanbod een keuze door onder meer met de poolhoogte en gewenste kleur rekening te houden. Vervolgens bestelt u online de kunstgrassen in het aantal gewenste m2. Hiervoor dient u uiteraard de oppervlakte van de tuin, balkon of dakterras te berekenen door de lengte met de breedte te vermenigvuldigen. Synthetisch gras wordt altijd geleverd in rollen van 200cm breed of 400cm brede rollen.  
Het leggen in de tuin kunt u gemakkelijk zelf.

vraag gratis kunstgras stalen aan

Geen instrooizand nodig

Wij bieden u naast de pluspunten van het kunstgras leggen zelf nog veel meer voordelen. De prijzen van ons goedkoop kunstgras zijn bijvoorbeeld voordelig met de garantie van de beste kwaliteit. Wij in Hasselt zorgen er altijd voor dat er variatie is in het aanbod. Instrooizand is niet altijd nodig. Ons gras is beschikbaar met hoogwaardig vezelmateriaal en met keuze uit verschillende poolhoogtes. De hoogte van de polen varieert vanaf 2 cm tot en met 4 cm. Waar u op moet letten bij het kunstgras kopen; Door hoogwaardige materialen als polyethyleen en goedgevormde vezels blijven beter rechtop staan en dat betekent dat instrooizand minder snel nodig is of naar eigen keuze toegevoegd kan worden. Het vezelmateriaal is zodanig samengesteld dat de sprieten overeind blijven en niet buigen. De kunstgrasmat voelt door de samenstelling van het materiaal aangenaam en haast zacht aan, net als een echt veld. Overigens is het wel mogelijk om instrooizand te gebruiken indien uw voorkeur daar naar uitgaat.