Kunstgras Amsterdam 50

Pool hoogte: 50mm

Gewicht: 3.05kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met meerkleurig mosdraad

Dichtheid: Goed

Materiaal: Polyethyleen en Polypropyleen

Aantal steken per m2: 12.600 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie 8 jaar


Kunstgras Amsterdam 50mm heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een zeer hoge en stevige kunstgrasvezel in C-vorm. Kunstgras Amsterdam heeft als een van de weinige kunstgrassen een multi-richting vezelstructuur. Dat wil zeggen dat je bij dit kunstgras niet in de "vleug" kijkt en dus van alle kanten gelijkmatig is. De Amsterdam is een zware allrounder die bijna 3kg per m2 weegt. De vezelvorm is goed. Het is door zijn materiaal kind- en diervriendelijk. Kunstgras is ook nog eens waterbesparend omdat u niet hoeft te sproeien.

Kunstgras Amsterdam met 50mm hoge pool


Dit kunstgras heeft als bijzonder eigenschap dat het niet alleen hoge pool van 5,5cm heeft maar ook dat de "vleug", de richting van de vezels, diverse richtingen heeft en dus praktisch geen inkijk-richting heeft. Normaal moet je kunstgras in de richting leggen waar je niet in de poolrichting kijkt. Bij dit kunstgras kijk je altijd goed op de pool. Daarnaast heeft dit kunstgras een W-vezelvorm, een van de beste en stevigste vezelvormen die altijd rechtop blijven staan. De bijna 3 kilo wegende per m2 kunstgrasmat is echt letterlijk zwaargewicht met perfecte eigenschappen voor lange termijn.

Kunstgras is langzamerhand al heel gewoon en soms ziet u bijna helemaal niet dat het kunstgras is. Wie vindt het nu niet prettig om nooit meer te hoeven maaien, sproeien, randjes knippen, ventileren, bemesten, onkruid trekken of andere dingen doen wat bij echt gras moet gebeuren? Bij kunstgras hoeft dat allemaal niet, sterker nog kunstgras is zelfs zeer onderhoudsvriendelijk en ideaal voor in een onderhoudsvrije tuin. Het is er in alle soorten en maten en ook voor ieder budget. Kunstgras is ook nog eens kleurvast en UV bestendig en zeer milieuvriendelijk. Daarnaast heeft het een lange levensduur waardoor het financieel nog aantrekkelijker wordt om kunstgras te nemen. Het is eenvoudig zelf te leggen en met de juiste toebehoren ligt het prima voor jaren. Het hele jaar door een mooi groen gazon of balkon, wie wil dat nu niet?Alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.


Kunstgras Amsterdam 50

€ 42,00
29% voordeel
29,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 29,95
Meer informatie
Kleur tintenGroen tint
Verkrijgbaar in breedte2 en 4 meter
PoolmateriaalPolypropyleen/Polyethyleen
DiervriendelijkDiervriendelijk
RugmateriaalLatex
MilieuvriendelijkMilieuvriendelijk
Aantal steken per m212600 per m2
Poolgewicht m21540 g/m2
Poolhoogte50 mm
Totaal gewicht m22275 gr/m2
Instrooizand nodig?Ja
Hoeveelheid instrooizand nodig10kg per m2
Waterdoorlatend60 liter per minuut per m2
Garantie10 jaar
Kunstgras Poolhoogte50mm
Prijzen inclusief 21% BTW