Kunstgras Salvador 40mm

Pool hoogte: 40mm

Gewicht: 2.59kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met mosdraad

Dichtheid: Zeer goed

Materiaal: 100% Polyethyleen

Aantal steken per m2: 21.000 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie: 8 jaar


Kunstgras Salvador is 40mm dik en heeft zo'n beetje de beste eigenschappen. Hij is vol met 21.000 steken per m2, is volledig van 100% Polyethyleen, wat de minste kans op verkleuren geeft. Kunstgras Salvador is zeer realistisch, vol, en zacht. Een van de mooist kunstgrassen al zeggen we zelf. Deze kwaliteit voor deze prijs kan alleen door slim inkopen met meerdere winkels.

Vraag gratis stalen aan.

Kunstgras Salvador 40 ideale middenklasserKunstgras Salvador is een ideale middenklasser in de kunstgrascollectie. Niet alleen qua prijs maar ook qua materiaal en prijs-kwaliteitverhouding. Dit kunstgras voldoet aan alle eisen. Maarliefst 21.000 vezels per m2 zorgen dat de kunstgrasmat heerlijk vol en zacht aanvoelt en ideaal is voor kinderen. Dit kunstgras is kindvriendelijk en bevat geen lood of kadmium en is daardoor ook diervriendelijk. Daarnaast kan dit kunstgras tegen een stootje, ook bij ongelukjes van de hond is er niks aan de hand. Door de c-vormige vezelvorm blijven de polen mooi overeind en gaan door spelen en lopen niet snel plat liggen.


Het kunstgras is verkrijgbaar in twee maten, namelijk twee meter breed en vier meter breed. Hierdoor is het gras ook geschikt voor grotere oppervlakten zonder al te veel naden.


Kunstgras Salvador en alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.


Kunstgras Salvador 40mm

€ 30,00
13% voordeel
25,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 25,95
Meer informatie
Tekst achter prijsper m2
Hide PriceNee
Hide Order ButtonNee
Tekst prijslabelPrijs per m2
vorm van de kunstgrasvezelC-vorm
DiervriendelijkDiervriendelijk
Kleur tintenGroen tint
Breedte in cm200 en 400
Poolmateriaal100% polypropileen
Kunstgras_poolhoogte40 mm
Garantie8 jaar
Prijzen inclusief 21% BTW