Kunstgras Dakar 40mm

Pool hoogte: 40mm

Gewicht: 3.00kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met meerkleurig mosdraad

Dichtheid: Zeer goed

Materiaal: Polyethyleen en Polyethyleen

Aantal steken per m2: 15.750 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie: 8 jaar


Kunstgras Dakar is geschikt voor intensief gebruik. Door zijn sterke C-vormige vezelstructuur blijven de grasvezels mooi stevig rechtop staan. Door het grote aantal steken is het een goede speelmat voor de kinderen.
Omdat dit kunstgras te hoogpolig is, is de Kunstgras Dakar prima voor de tuin geschikt.
Kunstgras bespaard ook nog eens water, je hoeft immers niet meer te sproeien.
Vraag gratis stalen aan.

Kunstgras Dakar met 40mm hoge pool


Kunstgras is gemakkelijk te leggen en is onderhoudsvriendelijk. Naast een eenmalige uitgave heeft u daarna jarenlang plezier en geen onderhoud meer. Ook hoeft u minder te sproeien en bespaard u water. Ook kan de helft van uw tuingereedschap weg. De kantjessnijder, de grasmaaier, de verticuurhark kunnen allemaal weg.
U legt gewoon kunstgras Dakar in de tuin en u heeft geen omkijk meer. Dit kunstgras is geschikt voor kinderen en dieren en kan tegen een ongelukje van uw hond. Deze kwaliteit kunstgras is zwaar van zichzelf en blijft gewoon liggen zonder pennen. 40cm hoge pool is een mooie en goede hoogte en zeer realistisch. De C-vormige vezelvorm blijft mooi overeind staan en voelt daardoor zacht aan voor de spelende kinderen. Dit kunstgras bevat geen lood en cadmium of andere gifte stoffen en is daardoor ook milieuvriendelijk en goed te recyclen later.


Het kunstgras is verkrijgbaar in twee maten, namelijk twee meter breed en vier meter breed. Hierdoor is het gras ook geschikt voor grotere oppervlakten zonder al te veel naden.


Kunstgras Dakar en alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.

Kunstgras Dakar 40mm

23,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 23,95
Meer informatie
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolhoogte 40 mm
Garantie 8 jaar
Prijzen inclusief 21% BTW