Kunstgras Easy 45mm

Pool hoogte: 45mm

Gewicht: 3.11kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met meerkleurig mosdraad en krulvezel

Dichtheid: Uitstekend

Materiaal: 100% Polyethyleen

Aantal steken per m2: 12.600 per m2

Vezelvorm: W-vorm

Garantie: 8 jaar


Kunstgras Easy 45mm heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een zeer hoge en stevige kunstgrasvezel in W-vorm, De sterkste vezelvorm in kunstgras. Hij is vol en zwaar en is door zijn dichtheid extra zacht waardoor het kunstgras heel geschikt is als speelgras en prachtig en realistisch in de tuin. Het is door zijn materiaal kind- en diervriendelijk. Door niet hoeven te sproeien is kunstgras ook nog eens waterbesparend.Kunstgras Easy 45mm


Kunstgras Easy 45 doet zijn naam eer aan, als je gemakkelijk en snel een keuze wilt maken en niet te lang na wilt denken over welk kunstgras je wilt bestellen. Kunstgras Easy 45 voelt net zo lekker aan als met de blote voeten in het zand. Alleen heeft dit kunstgras veel andere voordelen die zowel zand als gewoon gras niet hebben. Zeker ten opzichte van natuurlijk gras heeft het Landscaping kunstgras veel pluspunten. Dit gras hoeft namelijk niet gemaaid, bemest, geknipt of besproeid te worden. Er zijn geen problemen met het gras als er te veel zon of te veel schaduw is, het hele jaar door is het kunstgras Easy 45 gewoon mooi groen en goed verzorgd. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Specificaties kunstgras Landscape 45


Het Landscaping kunstgras Easy heeft een W-vormige vezelvorm. Ook deze vezelvorm zorgt voor een zacht gevoel. Daarnaast zorgt de W-vorm dat het kunstgras minder glimten beter en langer rechtop blijft staan. De poolhoogte is 45 mm en zowel de kunstgrasvezel als de mosdraad is tweekleurig groen. Het gewicht van het gras is 3,11 kilogram per vierkante meter en de dichtheid is goed. Zoals de meeste typen kunstgras van Kunstgras Hasselt is dit type ook verkrijgbaar in twee breedtes, namelijk twee én vier meter breed. Het materiaal is polyethyleen.


Liever toch even het kunstgras in het echt zien?


Het kunstgras Easy 45 kan bekeken worden bij onze showroom in Hasselt, ook hebben wij buiten demotuintjes met kunstgras, maar we kunnen ook een gratis proefstukje opsturen. Er kan dan in alle rust thuis bekeken worden of het kunstgras Easy 45 helemaal in de smaak valt. Wanneer dit het geval is, dan kan het kunstgras eenvoudig online besteld worden. Men kiest de gewenste breedte en het aantal meters eventueel aangevuld met toebehoren zoals het zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit. Bij het maken van bepaalde keuzes verschijnt gelijk een totaalprijs waardoor men nooit voor verrassingen komt te staan. Kunstgras Hasselt hanteert bij alle kunstgrassoorten zeer scherpe prijzen. Zijn er vragen of is er behoefte aan advies, neem gerust vrijblijvend contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in de showroom.


Kunstgras Easy 45mm

€ 41,00
20% voordeel
32,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 32,95
Meer informatie
Kleur tintenGroen tint
Verkrijgbaar in breedte2 en 4 meter
Hoogte45 mm
Poolmateriaal100% polypropileen
Poolhoogte45 mm
Kunstgras Poolhoogte45mm
Prijzen inclusief 21% BTW