Handelsweg 8-4 8061RL Hasselt tussen Zwolle en Genemuiden

 

 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

UV Bestendig
Lood en Cadmium vrij
45 mm
Vezelvorm W-vorm
Vraag gratis kunstgras staal

Kunstgras Easy 45mm


Kunstgras Easy 45 doet zijn naam eer aan, als je gemakkelijk en snel een keuze wilt maken en niet te lang na wilt denken over welk kunstgras je wil bestellen. Kunstgras Easy 45 voelt net zo lekker aan als met de blote voeten in het zand. Alleen heeft dit kunstgras veel andere voordelen die zowel zand als gewoon gras niet hebben. Zeker ten opzichte van natuurlijk gras heeft het Landscaping kunstgras veel pluspunten. Dit gras hoeft namelijk niet gemaaid, bemest, geknipt of besproeid te worden. Er zijn geen problemen met het gras als er te veel zon of te veel schaduw is, het hele jaar door is het kunstgras Easy 45 gewoon mooi groen en goed verzorgd. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast is kunstgras erg duurzaam, kleurvast en milieuvriendelijk. Tal van redenen dus om voor kunstgras te kiezen.


Zacht en bijna overal toe te passen


Het Landscape kunstgras Easy 45heeft een tweekleurige kunstgrasvezel die gecombineerd is met een tweekleurige mosdraad. Hierdoor heeft dit gras een mooie en natuurlijke uitstraling en de mosdraad maakt het gras ook steviger. Het kunstgras heeft ook een hoge pool waardoor hij zachter is dan een kortere variant. Voor kleine kinderen is dit meestal erg prettig, zeker als er met blote voeten op het gras wordt gelopen. Ook als er speeltoestellen op het gras staan, dan heeft men bij hoger gras minder snel kans op blessures. Natuurlijk heeft een wat hogere pool een iets minder strakke uitstraling. Mocht de voorkeur daarnaar uitgaan, dan heeft Kunstgras Hasselt (tussen Genemuiden en Zwolle) ook andere fraaie vergelijkbare typen met een lagere pool. Het voordeel van de hoge pool is dat hij meestal overal is toe te passen, zowel in de tuin, op het terras of balkon, op speelplekken, bij het zwembad of op de beurs.


Specificaties kunstgras Landscape 45


Het Landscaping kunstgras Easy heeft een W-vormige vezelvorm. Ook deze vezelvorm zorgt voor een zacht gevoel. Daarnaast zorgt de W-vorm dat het kunstgras minder glimten beter en langer rechtop blijft staan. De poolhoogte is 45 mm en zowel de kunstgrasvezel als de mosdraad is tweekleurig groen. Het gewicht van het gras is 3,11 kilogram per vierkante meter en de dichtheid is goed. Zoals de meeste typen kunstgras van Kunstgras Hasselt is dit type ook verkrijgbaar in twee breedtes, namelijk twee én vier meter breed. Het materiaal is polyethyleen.


Liever toch even het kunstgras ‘live’ zien?


Het kunstgras Easy 45 kan bekeken worden in onze showroom in Hasselt, ook hebben wij buiten demotuintjes met kunstgras, maar we kunnen ook een gratis proefstukje opsturen. Er kan dan in alle rust thuis bekeken worden of het kunstgras Easy 45 helemaal in de smaak valt. Wanneer dit het geval is, dan kan het kunstgras eenvoudig online besteld worden. Men kiest de gewenste breedte en het aantal meters eventueel aangevuld met toebehoren zoals het zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit. Bij het maken van bepaalde keuzes verschijnt gelijk een totaalprijs waardoor men nooit voor verrassingen komt te staan. Kunstgras Hasselt hanteert bij alle kunstgrassoorten zeer scherpe prijzen. Zijn er vragen of is er behoefte aan advies, neem gerust vrijblijvend contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in de showroom.


Kunstgras Easy - 45mm

€ 42,95
23% voordeel
€ 32,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 32,95

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 32,95
Staal aanvragen

Kunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier


Omschrijving

Details

Beach is een kunstgras met een tweekleurige kunstgrasvezel in combinatie met een tweekleurige mosdraad, hierdoor heeft dit kunstgras een mooi natuurlijke uitstraling.

Kunstgras laten bezorgen? 
-Binnen een straal van 50km bezorgen wij gratis!
-Een bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis bij u thuis!
-Vraag gratis stalen aan

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400 Poolmateriaal 100% polypropileen
Poolhoogte 45 mm
vezelvorm Vezelvorm W-vorm
Prijzen inclusief 21% BTW