• De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Gemakkelijk online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

20 mm
Vezelvorm recht
Vraag gratis kunstgras staal
Hasselt kunstgras

Iedere keer weer dat grasmaaien en de randjes knippen… Iedereen die gras in de tuin heeft, weet hoe vervelend dat kan zijn. Gelukkig is er tegenwoordig kunstgras en dat is zeer onderhoudsvriendelijk. Zelfs op de warme dagen in de zomer kan het zwembadje gewoon blijven staan en er hoeft ook niet iedere keer gesproeid te worden. Omdat kunstgras zoveel voordelen heeft, wordt het steeds vaker gebruikt. Niet alleen in de tuin, maar ook op het terras, het balkon of zelfs voor zakelijke doeleinden zoals bijvoorbeeld op een beursstand. Iedere soort kunstgras heeft natuurlijk zijn eigen specificaties en kenmerken en dan is er ook nog het verschil in prijs. Voor ieder budget is er wel een mooi kunstgras te vinden en ook voor iedere locatie. Kunstgras heeft een lange levensduur en is ook nog eens milieuvriendelijk.

Hasselt kunstgras heeft een goede dichtheid

Het Hasselt kunstgras heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Dit komt mede door de tweekleurige kunstgrasvezel die gecombineerd is met een tweekleurige mosdraad. Dit mosdraad bootst het mos uit de natuur na waardoor het niet alleen echter lijkt, maar het geeft ook nog eens extra stevigheid aan het kunstgras. Ook omdat er hier gewerkt wordt met tweekleurige vezels en draden, is het natuurgetrouw effect nog groter. Het is duurzaam kunstgras en eentje die door zijn aantrekkelijke prijs toch ook geschikt is voor mensen met een beperkter budget. Omdat dit kunstgras een korte vezel heeft, kan hij ook op het balkon, terras of op de stand worden geplaatst.
Specificaties van het Hasselt kunstgras
Het gras heeft een rechte vezelvorm en de pool hoogte is 20 mm, het materiaal is 100% polyethyleen. De vezelkleur is groen. Hasselt is verkrijgbaar in twee breedtes, namelijk twee of vier meter breed. Dit is prettig want dan hoeft men minder met naden te werken. Het gras heeft een gewicht van 1,31 kilogram per vierkante meter.

Hasselt kunstgras online bestellen

Het Hasselt kunstgras is eenvoudig online te bestellen. Als de voorkeur uitgaat naar het Hasselt gras, kan er gekozen worden uit twee breedtes. Om uit te rekenen hoeveel vierkante meters men precies nodig heeft, moet de lengte en de breedte van de tuin met elkaar vermenigvuldigd worden. Zo kan de oppervlakte worden berekend. Mocht er toch een twijfel zijn of de voorkeur wel naar het Hasselt kunstgras uitgaat, dan is het mogelijk om ook eerst een gratis staal of proefstukje aan te vragen. Kunstgras Hasselt heeft ook alle toebehoren als het gaat om zelf kunstgras leggen. Zo is er het zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit. Het leggen van kunstgras is al niet moeilijk, maar met alle toebehoren wordt het nog eenvoudiger.

Pool hoogte 20mm
Gewicht 1.31 kg/m²
Breedte 2 meter of 4 meter
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed
Aantal steken per m2 13.650
Gewicht per m2 1.31 kg

Hasselt is een kunstgras met een tweekleurige kunstgrasvezel in combinatie met een tweekleurige mosdraad, hierdoor heeft dit kunstgras een mooi natuurlijke uitstraling. Hasselt is een mooie duurzame kunstgras soort die ook geschikt is een beperkt budget. Dit kunstgras is door de kortere vezel ook zeer geschikt voor een balkon, terras of voor u stand op de beurs.

Kunstgras Hasselt - 20mm

€ 16,95
24% voordeel
€ 12,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per meter
€ 12,95

* Verplichte velden

Prijs per meter
€ 12,95
Staal aanvragen







Kunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier


Omschrijving

Details

Hasselt is een kunstgras met een tweekleurige kunstgrasvezel in combinatie met een tweekleurige mosdraad, hierdoor heeft dit kunstgras een mooi natuurlijke uitstraling. Hasselt is een mooie duurzame kunstgras soort die ook geschikt is een beperkt budget. Dit kunstgras is door de kortere vezel ook zeer geschikt voor een balkon, terras of voor u stand op de beurs.


Kunstgras laten bezorgen? 
-Binnen een straal van 50km bezorgen wij gratis!
-Een bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis bij u thuis!
-Vraag gratis stalen aan

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per meter
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolgewicht m2 1300 g/m2
Poolhoogte 20 mm
Garantie 8 jaar
vezelvorm Vezelvorm recht
Prijzen inclusief 21% BTW