Kunstgras Milaan 45mm

Pool hoogte: 45mm

Gewicht: 2.14kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met meerkleurig mosdraad

Dichtheid: Zeer goed

Materiaal: Polyethyleen en Polyethyleen

Aantal steken per m2: 17.850 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie: 8 jaar


Kunstgras Milaan 45 heeft een mooie vezellengte van 45mm. Hij heeft een goede volheid en heeft een redelijk gewicht. De Milaan behoort tot een mooie middenklasser in de wat mooiere klasse. Het heeft een kunstgrasvezel in een sterke C-vorm. Door zijn goede vezellengte en structuur is dit een hele mooi kunstgras voor in uw tuin. Het is door zijn materiaal kind- en diervriendelijk. Door niet meer hoeven te sproeien is kunstgras ook nog eens waterbesparend.

Vraag gratis stalen

Kunstgras Milaan 45mm dikKunstgras Milaan is 4,5cm dik, gevuld met een c-vormige vezeld die sterk overeind blijft staan. Door de verschillende kleuren vezels en mosdraad doet deze kunstgrasmat zeer echt aan. Dit milieuvriendelijke kunstgras heeft geen gifte stoffen en is vriendelijke voor dier en kinderen. Een zeer goede middenklassern die voldoet als kunstgras in de tuin waar af en toe op gespeeld wordt. De prijs is goed en het kunstgras is goed en heeft geen tot weinig kans op verkleuren door de UV-bestendige behandeling van het vezelmateriaal. Geen onderhoud in je tuin en kunstgras leggen is met deze kunstgrasmat niet moeilijk. Daarnaast heeft het een lange levensduur waardoor het financieel nog aantrekkelijker wordt om kunstgras te nemen. Het is eenvoudig zelf te leggen en met de juiste toebehoren ligt het prima voor jaren.

Kunstgras en alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.

Kunstgras Milaan 45mm

€ 30,00
7% voordeel
27,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 27,95
Meer informatie
Tekst achter prijsper m2
Hide PriceNee
Hide Order ButtonNee
Tekst prijslabelPrijs per m2
vorm van de kunstgrasvezelC-vorm
DiervriendelijkDiervriendelijk
Kleur tintenGroen tint
Breedte in cm200 en 400
PoolmateriaalPolypropyleen/Polyethyleen
Kunstgras_poolhoogte45 mm
Garantie8 jaar
Kunstgras Poolhoogte45mm
Prijzen inclusief 21% BTW