Kunstgras Moon 40mm

Pool hoogte 42mm Gewicht 3.02 kg/m² Breedte 2 meter of 4 meter Vezelkleur Groen met meerkleurig mosdraad Dichtheid Goed Aantal steken 19.500 per m2 Materiaal Polypropyleen en polyethyleen Kunstgras Moonlight 42mm heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een zeer hoge en stevige kunstgrasvezel, waardoor het kunstgras heel geschikt is voor intensief gebruik.


Kunstgras Moon 40mm


Kunstgras Moon is precies wat er van kunstgras verwacht wordt. De redenen waarom steeds meer mensen kunstgras nemen is zeer divers. Soms hebben mensen liever kunstgras in de tuin omdat ze allergieën zoals hooikoorts hebben of ze hebben gewoon geen zin in het voortdurende onderhoud van echt gras. Het alternatief is dan vaak om de tuin vol met tegels te gooien, maar dat is dan weer niet goed voor het milieu en de kinderen vinden dat niet altijd even prettig. Met het Landscaping kunstgras Moonlight is het gras nagenoeg onderhoudsvrij. Nooit meer maaien of sproeien en bemesten hoeft al helemaal niet. De speeltoestellen van de kinderen, inclusief het zwembad kunnen een lange tijd blijven staan, zonder dat er verdorde stukken gras verschijnen als het weg wordt gehaald. Kunstgras is UV bestendig en geschikt voor alle weersomstandigheden. En het is ook nog eens eenvoudig om het zelf te leggen.


Landscape is geschikt voor intensief gebruik


Het kunstgras Moon heeft ook een zeer natuurlijk uitstraling. Met dit kunstgras heeft men wel de looks van gras, maar niet de lasten. De natuurlijke uitstraling wordt bij kunstgras ook verkregen wanneer er een mosdraad door het gras verweven is. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid, maar ook voor de natuurgetrouwe look. Type Landscape Moonlight heeft inderdaad deze meerkleurige mosdraad  of krulvezel. Kunstgras heeft over het algemeen een lange levensduur en doordat het kunstgras Moonl ook nog eens een zeer hoge en stevige volle kunstgrasvezel heeft, is dit kunstgras geschikt voor intensief gebruik. Het maakt dus niet uit of het kunstgras wordt gelegd op het terras, in de tuin, op het balkon of op de drukke beursstand, het kunstgras Moon kan het gewoon allemaal aan.


Specificaties van het kunstgras Moon 40


Het kunstgras heeft een zeer hoge en stevige kunstgrasvezel, met een pool van 42 mm hoog. De vezelvorm is recht-vormig. Het gewicht van het kunstgras is 3,02 kilogram per vierkante meter en het materiaal is polypropyleen gecombineerd met polyethyleen. Veel kunstgrassoorten zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, zo ook het kunstgras Moonlight 42. Het is leverbaar in twee én vier meter breed. De dichtheid van het gras is goed en de vezelkleur is groen.


Ons deskundige team staat klaar


Het kunstgras Moon kan eenvoudig online besteld worden. Men kiest de gewenste breedte en de lengte en de prijs verschijnt op de overzichtelijke website. Ook als er extra benodigdheden gewenst zijn, kunnen deze online mee besteld worden. Kunstgras Hasselt heeft alles voorhanden aan toebehoren die kunnen zorgen dat het kunstgras nog mooier ligt. Of het nu gaat om zelfklevend lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, we hebben het allemaal. Ons deskundige team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, zowel in onze showroom als telefonisch. In de showroom kunnen ook de verschillende kunstgras soorten bekeken worden, maar we sturen ook met alle plezier een proefstukje van het gras op, zodat het op het gemak en bij daglicht bekeken kan worden.


Kunstgras Moon 40mm

€ 23,00
26% voordeel
16,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 16,95
Meer informatie
Kleur tintenGroen tint
Verkrijgbaar in breedte2 en 4 meter
PoolmateriaalPolypropyleen/Polyethyleen
DiervriendelijkDiervriendelijk
RugmateriaalLatex
MilieuvriendelijkMilieuvriendelijk
Aantal steken per m215700 per m2
Poolhoogte40 mm
Totaal gewicht m21610 g/m2
Instrooizand nodig?Ja
Hoeveelheid instrooizand nodig5kg per m2
Waterdoorlatend60 liter per minuut per m2
Garantie8 jaar
Kunstgras Poolhoogte45mm
Prijzen inclusief 21% BTW