Kunstgras Moonlight 42mm

Pool hoogte: 42mm

Gewicht: 3.2 kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met mosdraad

Dichtheid: Uitstekend

Materiaal: Polyethyleen en Polypropyleen

Aantal steken per m2: 19.500 per m2

Vezelvorm: Recht

Garantie: 8 jaar


Landscape Kunstgras Moonlight 42mm heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een zeer hoge en stevige kunstgrasvezel. Hij is vol en zwaar en is door zijn dichtheid extra zacht waardoor het kunstgras heel geschikt is als speelgras. Het is door zijn materiaal kind- en diervriendelijk. Door niet te hoeven sproeien is kunstgras ook nog eens waterbesparend.Kunstgras Moonlight 42mm


Kunstgras Moonlight 42 is precies wat er van kunstgras verwacht wordt. De redenen waarom steeds meer mensen kunstgras nemen is zeer divers. Soms hebben mensen liever kunstgras in de tuin omdat ze allergieën zoals hooikoorts hebben of ze hebben gewoon geen zin in het voortdurende onderhoud van echt gras. Het alternatief is dan vaak om de tuin vol met tegels te gooien, maar dat is dan weer niet goed voor het milieu en de kinderen vinden dat niet altijd even prettig. Met het Landscaping kunstgras Moonlight is het gras nagenoeg onderhoudsvrij. Nooit meer maaien of sproeien en bemesten hoeft al helemaal niet. De speeltoestellen van de kinderen, inclusief het zwembad kunnen een lange tijd blijven staan, zonder dat er verdorde stukken gras verschijnen als het weg wordt gehaald. Kunstgras is UV bestendig en geschikt voor alle weersomstandigheden. En het is ook nog eens eenvoudig om het zelf te leggen.


Landscape is geschikt voor intensief gebruik


Het kunstgras Moonlight 42 heeft ook een zeer natuurlijk uitstraling. Met dit kunstgras heeft men wel de looks van gras, maar niet de lasten. De natuurlijke uitstraling wordt bij kunstgras ook verkregen wanneer er een mosdraad door het gras verweven is. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid, maar ook voor de natuurgetrouwe look. Type Landscape Moonlight heeft inderdaad deze meerkleurige mosdraad  of krulvezel. Kunstgras heeft over het algemeen een lange levensduur en doordat het kunstgras Moonlight 42 ook nog eens een zeer hoge en stevige volle kunstgrasvezel heeft, is dit kunstgras geschikt voor intensief gebruik. Het maakt dus niet uit of het kunstgras wordt gelegd op het terras, in de tuin, op het balkon of op de drukke beursstand, het kunstgras Moonlight 42 kan het gewoon allemaal aan.


Specificaties van het kunstgras Moonlight 42


Het kunstgras heeft een zeer hoge en stevige kunstgrasvezel, met een pool van 42 mm hoog. De vezelvorm is recht-vormig. Het gewicht van het kunstgras is 3,02 kilogram per vierkante meter en het materiaal is polypropyleen gecombineerd met polyethyleen. Veel kunstgrassoorten zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, zo ook het kunstgras Moonlight 42. Het is leverbaar in twee én vier meter breed. De dichtheid van het gras is goed en de vezelkleur is groen.


Ons deskundige team staat klaar


Het kunstgras Moonlight kan eenvoudig online besteld worden. Men kiest de gewenste breedte en de lengte en de prijs verschijnt op de overzichtelijke website. Ook als er extra benodigdheden gewenst zijn, kunnen deze online mee besteld worden. Kunstgras Hasselt heeft alles voorhanden aan toebehoren die kunnen zorgen dat het kunstgras nog mooier ligt. Of het nu gaat om zelfklevend lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, we hebben het allemaal. Ons deskundige team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, zowel in onze showroom als telefonisch. In de showroom kunnen ook de verschillende kunstgras soorten bekeken worden, maar we sturen ook met alle plezier een proefstukje van het gras op, zodat het op het gemak en bij daglicht bekeken kan worden.


Kunstgras Moonlight 42mm

29,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 29,95
Meer informatie
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolhoogte 42 mm
Garantie 8 jaar
Poolhoogte tapijt 45mm
Prijzen inclusief 21% BTW