• De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Gemakkelijk online bestellen
  Vraag gratis proefstukje
 • Direct meenemen
  Wij snijden ter plekke af
 • Wij bezorgen in heel Nederland
  Gratis bezorgen in een straal -50km
  Gratis bezorgen boven € 450,-

 

35 mm
Vezelvorm C-Vorm
Vraag gratis kunstgras staal
Kunstgras Nature

De natuur in de tuin of op het balkon halen zonder het onderhoud wat het natuurlijke gras meestal met zich mee brengt. Dat kan met het kunstgras Nature. Dit gras hoeft nooit gemaaid te worden, geen onkruid wat tussen de grassprieten doorwoekert en geen avonden sproeien om het gras een beetje groen te houden. Het kunstgras Nature is bestand tegen alle weersomstandigheden en het maakt niet uit of er te veel regen of te veel zon is. Ook het zwembad of de speeltoestellen van de kinderen kunnen gewoon op één plek blijven staan zonder dat er verdorde plekken achterblijven. Daarnaast is kunstgras ook nog eens milieuvriendelijk en het overtollige water kan gewoon weglopen. Het kunstgras is dus beter voor het milieu dan een tegel en net zo onderhoudsarm. Kunstgras is ook makkelijk zelf te leggen en als het eenmaal ligt, gaat het jaren mee.

Kunstgras Nature doet zijn naam eer aan

Het kunstgras Nature is zoals zijn naam al zegt een kunstgras met een zeer natuurlijke uitstraling. Het ruikt alleen niet naar gras, maar voor de rest is het bijna niet van echt te onderscheiden. Het is een heel goed alternatief voor echt gras als men allergisch is voor hooikoorts, maar ook als iemand niet allergisch is, biedt kunstgras veel voordelen. Het kunstgras Nature is bijna overal toepasbaar. Natuurlijk kan het in de tuin, maar ook het balkon of terras kan er mee opgevrolijkt worden. Het leent zich ook uitstekend om rondom het zwembad gelegd te worden. Tegenwoordig wordt er bij beurzen of andere evenementen ook steeds meer kunstgras gebruikt. Het kunstgras Nature is hiervoor zeker geschikt.

Specificaties van het Kunstgras Nature

De vezelvorm van het gras is S-vormig en het heeft een pool hoogte van 35 mm. Doordat dit type kunstgras iets langer is, is het ook iets zachter en dus uitstekend geschikt voor kinderen. Het materiaal van het gras is polypropyleen/ polyethyleen. De vezelkleur is groen en het gras heeft een mosdraad. Het gewicht van het kunstgras is 2,78 kilogram per vierkante meter en de dichtheid is goed. Het kunstgras Nature is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes, namelijk twee en vier meter breed. Het kunstgras heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Kunstgras en de benodigdheden

Het Nature kunstgras kan eenvoudig besteld worden bij Kunstgras Hasselt. Indien gewenst kan er ook vooraf een proefstukje worden besteld zodat het gras beter bekeken kan worden. Langskomen in de winkel in Hasselt kan natuurlijk ook. Als men het Nature kunstgras online wilt gaan bestellen, moet vooraf natuurlijk eerst even de maat genomen worden. Het aantal vierkante meters kunnen uitgerekend worden door van het benodigde oppervlak de lengte met de breedte te vermenigvuldigen. Ook moet er even gekeken worden wat men nodig heeft aan toebehoren. Bij Kunstgras Hasselt kan alles besteld worden wat men nodig heeft om het kunstgras snel en fraai te leggen. Denk hierbij aan zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit. Mocht men twijfelen over de extra benodigdheden? Onze deskundige medewerker helpen graag met informatie.

Pool hoogte 35mm
Gewicht 2.78 kg/m²
Breedte 2 meter of 4 meter
Vezelkleur Groen
Dichtheid Goed
Aantal steken per m2 14.700
Gewicht per m2 2.78 kg

Kunstgras Nature is een type met een mooie natuurlijke uitstraling.
Dit kunstgras is ook uitermate geschikt voor op een balkon, terras, rondom een zwembad of voor gebruik tijdens beurzen en/of evenementen.

Kunstgras Nature - 35mm

€ 27,95
18% voordeel
€ 22,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per meter
€ 22,95

* Verplichte velden

Prijs per meter
€ 22,95
Staal aanvragenKunstgras laten bezorgen?
-Levertijd 2 tot 5 werkdagen, wij bellen van te voren.
-Binnen een straal van 50km vanaf Zwolle bezorgen wij gratis
-Bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis
-Vraag eerst gratis stalen aan
-of kom naar de winkel of bel 038-7507651

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, mail gerust
Contactformulier


Omschrijving

Details

Kunstgras Nature is een type met een mooie natuurlijke uitstraling.
Dit kunstgras is ook uitermate geschikt voor op een balkon, terras, rondom een zwembad of voor gebruik tijdens beurzen en/of evenementen.

Kunstgras laten bezorgen? 
-Binnen een straal van 50km bezorgen wij gratis!
-Een bestelling boven de € 450 bezorgen wij ook gratis bij u thuis!
-Vraag gratis stalen aan

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per meter
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolhoogte 35 mm
Garantie 8 jaar
vezelvorm Vezelvorm C-Vorm
Prijzen inclusief 21% BTW