Kunstgras New York 35mm

Pool hoogte 35mm Gewicht 1.88 kg/m² Breedte 2 meter of 4 meter Vezelkleur Groen met mosdraad Dichtheid Goed Materiaal 100% Polyethyleen en Polypropyleen Aantal steken per m2 19.000 per m2 Kunstgras Landscape New York
Kunstgras bezorgen


  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak

  • Binnen een straal van 50km, vanaf Zwolle bezorgen wij gratis!

  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis

  • Vraag gratis stalen aan

  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651


Kunstgras New York met 35mm Zacht en kindvriendelijk


Kunstgras New York heeft als een van de kenmerken dat deze extra zacht is. Daarnaast heeft het kunstgras een sterke C-vormige vezel en blijft mooi rechtop staan. Gevuld met mosdraad die als als veertjes tussen de vezels liggen, houden de vezels nog mooier rechtop en daardoor is het kunstgras in zijn geheel heerlijk zacht en ideaal voor kinderen. De prijs is goed, de kwaliteit is goed en de eigenschappen zijn goed.Wie vindt het nu niet prettig om nooit meer te hoeven maaien, sproeien, randjes knippen, ventileren, bemesten, onkruid trekken of andere dingen doen wat bij echt gras moet gebeuren? Bij kunstgras hoeft dat allemaal niet, sterker nog kunstgras is zelfs zeer onderhoudsvriendelijk en ideaal voor in een onderhoudsvrije tuin. Het is er in alle soorten en maten en ook voor ieder budget. Kunstgras is ook nog eens kleurvast en UV bestendig en zeer milieuvriendelijk. Daarnaast heeft het een lange levensduur waardoor het financieel nog aantrekkelijker wordt om kunstgras te nemen. Het is eenvoudig zelf te leggen en met de juiste toebehoren ligt het prima voor jaren. Het hele jaar door een mooi groen gazon of balkon, wie wil dat nu niet?

Met het kunstgras New York 35 heeft men inderdaad het hele jaar door dat zomerse gevoel door de mooie frisse kleur die het gras heeft. Het leuke is dat deze mooie kleur ook het hele jaar blijft. Dit gras wordt niet dor als de zon er te lang op staat of als het te weinig regent. Daarnaast laat de heldere groene kleur ook de tuin een stuk ruimer en lichter lijken. Ook Landscape kunstgras is zeer onderhoudsarm en ook nog eens scherp geprijsd. Het groen is tweekleurig wat zorgt voor een speels en natuurgetrouw effect. Daarnaast heeft het gras ook een tweekleurige mos draad die net zoals in de natuur door het gras heen verweven is. Juist die mosdraad zorgt dat het gras nog echter lijkt en doordat de mosdraad ook tweekleurig is, komt het niet eentonig over. De grote toepasbaarheid van het kunstgras maakt het aantrekkelijk om voor Landscape kunstgras te kiezen.
Kunstgras New York en alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.


Kunstgras New York 35mm

€ 22,00
23% voordeel
16,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 16,95
Meer informatie
Kleur tintenGroen tint
Verkrijgbaar in breedte2 en 4 meter
PoolmateriaalPolypropyleen/Polyethyleen
DiervriendelijkDiervriendelijk
RugmateriaalLatex 850gram m2
MilieuvriendelijkMilieuvriendelijk
Aantal steken per m218900 per m2
Poolgewicht m2830 g/m2
Poolhoogte35 mm
Totaal gewicht m21825 g/m2
Instrooizand nodig?Ja
Hoeveelheid instrooizand nodig6kg per m2
Waterdoorlatend60 liter per minuut per m2
Garantie8 jaar
Prijzen inclusief 21% BTW