Kunstgras New York 35mm

Pool hoogte: 35mm

Gewicht: 1.88kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met meerkleurig mosdraad

Dichtheid: Uitstekend

Materiaal: Polyethyleen en Polyethyleen

Aantal steken per m2: 19.000 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie: 8 jaar


Kunstgras New York 35mm uit de landscape serie heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een kunstgrasvezel in een rechte-vorm. Hij is vol van structuur en is hierdoor extra zacht, waardoor hij weer perfect als speelgras in aanmerking komt. Het is door zijn materiaal kind- en diervriendelijk. Omdat u ook niet meer hoeft te sproeien, bespaard u ook nog eens op water.

Vraag gratis stalen

Kunstgras New York met 35mm Zacht en kindvriendelijk


Kunstgras New York heeft als een van de kenmerken dat deze extra zacht is. Daarnaast heeft het kunstgras een sterke C-vormige vezel en blijft mooi rechtop staan. Gevuld met mosdraad die als als veertjes tussen de vezels liggen, houden de vezels nog mooier rechtop en daardoor is het kunstgras in zijn geheel heerlijk zacht en ideaal voor kinderen. De prijs is goed, de kwaliteit is goed en de eigenschappen zijn goed.


Wie vindt het nu niet prettig om nooit meer te hoeven maaien, sproeien, randjes knippen, ventileren, bemesten, onkruid trekken of andere dingen doen wat bij echt gras moet gebeuren? Bij kunstgras hoeft dat allemaal niet, sterker nog kunstgras is zelfs zeer onderhoudsvriendelijk en ideaal voor in een onderhoudsvrije tuin. Het is er in alle soorten en maten en ook voor ieder budget. Kunstgras is ook nog eens kleurvast en UV bestendig en zeer milieuvriendelijk. Daarnaast heeft het een lange levensduur waardoor het financieel nog aantrekkelijker wordt om kunstgras te nemen. Het is eenvoudig zelf te leggen en met de juiste toebehoren ligt het prima voor jaren. Het hele jaar door een mooi groen gazon of balkon, wie wil dat nu niet?

Met het kunstgras New York 35 heeft men inderdaad het hele jaar door dat zomerse gevoel door de mooie frisse kleur die het gras heeft. Het leuke is dat deze mooie kleur ook het hele jaar blijft. Dit gras wordt niet dor als de zon er te lang op staat of als het te weinig regent. Daarnaast laat de heldere groene kleur ook de tuin een stuk ruimer en lichter lijken. Ook Landscape kunstgras is zeer onderhoudsarm en ook nog eens scherp geprijsd. Het groen is tweekleurig wat zorgt voor een speels en natuurgetrouw effect. Daarnaast heeft het gras ook een tweekleurige mos draad die net zoals in de natuur door het gras heen verweven is. Juist die mosdraad zorgt dat het gras nog echter lijkt en doordat de mosdraad ook tweekleurig is, komt het niet eentonig over. De grote toepasbaarheid van het kunstgras maakt het aantrekkelijk om voor Landscape kunstgras te kiezen.Kunstgras New York 35mm

€ 21,00
10% voordeel
18,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 18,95
Meer informatie
Tekst achter prijsper m2
Hide PriceNee
Hide Order ButtonNee
Tekst prijslabelPrijs per m2
vorm van de kunstgrasvezelC-vorm
DiervriendelijkDiervriendelijk
Kleur tintenGroen tint
Breedte in cm200 en 400
PoolmateriaalPolypropyleen/Polyethyleen
Kunstgras_poolhoogte35 mm
Garantie8 jaar
Prijzen inclusief 21% BTW