Kunstgras Prins 50mm

Pool hoogte: 50mm

Gewicht: 3.08kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met mosdraad

Dichtheid: Zeer goed

Materiaal: Polyethyleen en polypropyleen

Aantal steken per m2: 9.135 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie: 8 jaar


Kunstgras Prins 50mm is dik en heeft een heerlijke volle structuur en is extra zacht als sterkste eigenschap. Dit kunstgras weegt bijna 3kg per m2. Door zijn volle en extra zacht gevoel, is dit kunstgras een perfecte grasmat voor kinderen om op te spelen..

Vraag gratis stalen aan.

Kunstgras Prins met 50mm zwaargewicht maar zacht


Kunstgras Prins doet zijn naam eer aan. De Prins is ideaal, mooi en voldoet aan de eisen. Kunstgras Prins is een echte zwaargewicht in zijn klasse, ook letterlijk. Kunstgras Prins weegt bijna 3 kilo per m2! Dit komt niet alleen door de lange 5cm hoge pool maar ook door de volle mat met het hoge aantal vezels en mosdraad die deze kunstgrasmat vol doet lijken en waarbij de vezels bij intensief gebruik gewoon rechtop blijven staan. Door zijn volheid voelt de Prins lekker zacht aan en is het ideale kunstgras voor kinderen en intensief gebruik. Ook doordat dit kunstgras aan de eisen van milieu en schadelijke stoffen voldoet. Door de UV-bestendigheid kan deze kunstgrasmat minimaal verkleuren.


Het kunstgras is verkrijgbaar in twee maten, namelijk twee meter breed en vier meter breed. Hierdoor is het gras ook geschikt voor grotere oppervlakten zonder al te veel naden.


Kunstgras Prins en alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.

Kunstgras Prins 50mm

32,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 32,95
Meer informatie
Tekst prijslabel Prijs per m2
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolhoogte 50 mm
Garantie 8 jaar
Poolhoogte tapijt 50mm
Prijzen inclusief 21% BTW