Kunstgras Saar 45mm

Pool hoogte: 45mm

Gewicht: 2.81kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met mosdraad

Dichtheid: Zeer goed

Materiaal: Polyethyleen en polypropyleen

Aantal steken per m2: 11.800 per m2

Vezelvorm: W-vorm

Garantie: 8 jaar

Kunstgras Saar heef de zeer sterke vezelvorm in w-vorm. Hierdoor blijft dit kunstgras mooi overeind en gaat niet snel platliggen. Dit kunstgras is door zijn volle structuur en vezelvorm geschikt voor intensief gebruik en perfect om in de tuin te leggen als speelgras.

Vraag gratis stalen aan.

Kunstgras Saar met 45mm hoge pool


Kunstgras is niet meer weg te denken uit de tuinen. Steeds mooiere en betere kwaliteit zorgen ervoor dat kunstgras steeds populairder worden.
Het scheelt maaien, bemesten, verticuteren, onkruid trekken, randjes knippen en vooral het bespaard water omdat u minder hoeft te sproeien. Kunstgras is zeer onderhoudsvriendelijk en er is voor elke budget en toepassing een kunstgras te vinden.
Kunstgras Saar is ook nog eens kleurvast en UV bestendig en zeer milieuvriendelijk. Daarnaast heeft het een lange levensduur waardoor het financieel nog aantrekkelijker wordt om kunstgras te nemen. Het is eenvoudig zelf te leggen en met de juiste toebehoren ligt het prima voor jaren. Het hele jaar door een mooi groen gazon of balkon, wie wil dat nu niet?


Kunstgras Saar 45 heeft een mooie frisse kleur


Met kunstgras heeft men inderdaad het hele jaar door dat zomerse gevoel door de mooie frisse kleur die het gras heeft. Het leuke is dat deze mooie kleur ook het hele jaar blijft. Dit gras wordt niet dor als de zon er te lang op staat of als het te weinig regent. Daarnaast laat de heldere groene kleur ook de tuin een stuk ruimer en lichter lijken. Ook dit Landscape kunstgras is zeer onderhoudsarm en ook nog eens zeer scherp geprijsd. Het groen is tweekleurig wat zorgt voor een speels en natuurgetrouw effect. Daarnaast heeft het gras ook een tweekleurige mos draad die net zoals in de natuur door het gras heen verweven is. Juist die mosdraad zorgt dat het gras nog echter lijkt en doordat de mosdraad ook tweekleurig is, komt het niet eentonig over. De grote toepasbaarheid van het kunstgras maakt het aantrekkelijk om voor Landscape kunstgras te kiezen.


Specificaties van het Kunstgras Landscape 35


Het Landscape kunstgras Saar 45 is tweekleurig groen met een tweekleurige mosdraad. Het materiaal waarvan het gras is gemaakt is polyethyleen en polypropyleen. De vezel is dan polyethyleen in is gemaakt in een W-vorm zodat de vezels sterker zijn en mooier rechtop blijven staan. Door de dichtheid en de vezelvorm is dit kunstgras geschikt voor intensief gebrui.. Het kunstgras heeft een poolhoogte van 45 mm en een goede dichtheid. Het kunstgras is verkrijgbaar in twee maten, namelijk twee meter breed en vier meter breed. Hierdoor is het gras ook geschikt voor grotere oppervlakten zonder al te veel naden.


Kunstgras Rijn en alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras Saar is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras zelf leggen is niet moeilijk, als de buurman even helpt is het zo klaar.


Kunstgras Saar 45mm

26,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak
  • Bestelling boven de € 450,- bezorgen wij ook gratis
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 26,95
Meer informatie
Tekst prijslabel Prijs per m2
vorm van de kunstgrasvezel C-vorm
Diervriendelijk Diervriendelijk
Kleur tinten Groen tint
Breedte in cm 200 en 400
Poolmateriaal Polypropyleen/Polyethyleen
Poolhoogte 45 mm
Garantie 8 jaar
Poolhoogte tapijt 45mm
Prijzen inclusief 21% BTW