Kunstgras Stockholm 45mm

Pool hoogte: 45mm

Gewicht: 2.68kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met meerkleurig mosdraad

Dichtheid: Goed

Materiaal: Polyethyleen en Polyethyleen

Aantal steken per m2: 18.900 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie 8 jaar


De kunstgras Stockholm 45 is het dikkere broertje van de Stockholm 35 heeft een mooie vezellengte van 40mm. Hij heeft een goede volheid en behoort tot de zwaardere middenklassers. De Stockholm 45 heeft een natuurlijke en wat wildere en realistische uitstraling en heeft een kunstgrasvezel in een sterke C-vorm. Door zijn goede vezellengte en structuur is dit een hele mooie grasmat voor in uw tuin. Het is door zijn materiaal kind- en diervriendelijk. Doordat u niet meer hoeft te sproeien is kunstgras ook eens waterbesparend.

Vraag gratis stalen

Kunstgras Stockholm met 45mm


Kunstgras Stockholm 45 is het dikkere broertje van de Stockholm 30, deze is verder hetzelfde maar dan meer 1,5cm dikker. Verder heeft deze zwaardere kunstgrasmat ook dezelfde C-vormige vezelstructuur en blijft daarom ook mooi rechtop staan. De kunstgrassen Stockholm zijn zonder giftige stoffen en zijn daarom diervriendelijk, kindvriendelijk en milieuvriendelijk. De in meerdere kleuren vezels met gekleurd mosdraad laten de kunstgrasmat zeer realistisch en echt lijken. Bijna 19.000 vezels op de m2 zorgen voor een zachte volle grasmat met Polyethyleen kwaliteit.


Het kunstgras is verkrijgbaar in twee maten, namelijk twee meter breed en vier meter breed. Hierdoor is het gras ook geschikt voor grotere oppervlakten zonder al te veel naden.


Kunstgras Stockholm 45 en alle toebehoren


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.

Kunstgras Stockholm 45mm

€ 38,00
21% voordeel
29,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 29,95
Meer informatie
Tekst achter prijsper m2
Hide PriceNee
Hide Order ButtonNee
Tekst prijslabelPrijs per m2
vorm van de kunstgrasvezelC-vorm
DiervriendelijkDiervriendelijk
Kleur tintenGroen tint
Breedte in cm200 en 400
PoolmateriaalPolypropyleen/Polyethyleen
Kunstgras_poolhoogte45 mm
Garantie8 jaar
Kunstgras Poolhoogte45mm
Prijzen inclusief 21% BTW