Kunstgras Zwolle 20mm

Pool hoogte: 20mm

Gewicht: 1.51kg/m²

Breedte: 2 meter of 4 meter

Vezelkleur: Groen met meerkleurig mosdraad

Dichtheid: Zeer goed

Materiaal: Polyethyleen en Polyethyleen

Aantal steken per m2: 16.800 per m2

Vezelvorm: C-vorm

Garantie: 8 jaar


De 20mm dikke kunstgras Zwolle is geschikt voor intensief gebruik en toch deze lage prijs!. Door zijn sterke C-vormige vezelstructuur blijven de korte polen mooi stevig rechtop staan. Door het grote aantal steken is het een goede speelmat voor de kinderen.
Omdat dit kunstgras te hoogpolig is, is de Kunstgras Zwolle 20 ook perfect geschikt voor op het balkon.
Prijs/kwaliteit is daarom ook goed.

Kunstgras Zwolle met 20mm


Kunstgras Zwolle perfect voor op balkon of als speelveldje met intensief gebruik. Ook geschikt als buitentapijt onder de veranda. Zonder giftige stoffen als lood en cadmium is dit kunstgras prima geschikt voor dier en kinderen. Toch voor deze prijs heeft dit kunstgras veel vezels per m2 en is daardoor vol en zacht en de C-vormige vezels zorgen ook nog eens dat dit kunstgras mooi overeind blijft staan. Dit kunstgras heeft zeker een goede prijs-kwaliteitverhouding en zal ook dit jaar weer een hardloper zijn.


Het kunstgras is verkrijgbaar in twee maten, namelijk twee meter breed en vier meter breed. Hierdoor is het gras ook geschikt voor grotere oppervlakten zonder al te veel naden.


Kunstgras Zwolle 20 voldoet aan alle eisen


Als de keus op het kunstgras is gevallen, moet er berekend worden hoeveel vierkante meters er nodig zijn. De lengtemaat keer de breedtemaat van de tuin, terras of balkon laat zien hoeveel vierkante meters er nodig zijn. Het is prettig dat er bij het Landscape kunstgras voor twee of vier meter breed gekozen kan worden. Dit betekent toch vaak minder snij- of plakwerk. Kunstgras is eenvoudig zelf te leggen, zeker als men de juiste toebehoren heeft. Kunstgras Hasselt heeft gelukkig alles wat er nodig is om het kunstgras mooi te plaatsen. Of het nu gaat om zelfklevende lijmband in verschillende afmetingen, de druk verdeeldoek, U-pennen, lijm, shockpad platen, stabilisatiedoek of een kunstgraskit, het kan gelijk online mee besteld worden. Als er toch nog enige twijfel is over de kleur of het type gras, vraag dan gewoon even een proefstukje aan of kom naar onze winkel in Hasselt.

Kunstgras Zwolle 20mm

€ 19,00
20% voordeel
14,95 per m2
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
  • Levertijd 2-5 werkdagen, wij bellen van te voren voor een afspraak. (Zodra u een coupon via de webshop besteld heeft, kunt u de coupon op afspraak afhalen)
  • Bestelling boven de € 250,- bezorgen wij ook gratis. (Let op, coupons worden niet bezorgd)
  • Vraag bij grotere oppervlakte naar de scherpste prijs!!
  • Vraag gratis stalen aan, (behalve van coupons)
  • Of kom naar de winkel of bel 038-7507651
€ 14,95
Meer informatie
Tekst achter prijsper m2
Hide PriceNee
Hide Order ButtonNee
Tekst prijslabelPrijs per m2
vorm van de kunstgrasvezelC-vorm
DiervriendelijkDiervriendelijk
Kleur tintenGroen tint
Breedte in cm200 en 400
PoolmateriaalPolypropyleen/Polyethyleen
Kunstgras_poolhoogte20 mm
Garantie8 jaar
Prijzen inclusief 21% BTW