Kunstgras

Kunstgras


Kunstgras kopen en leggen in de tuin

Kunstgras kopen is niet moeilijk. U kunt altijd eerst gratis stalen aanvragen voor u online gaat bestellen.
Let bij het kopen van kunstgras niet alleen op de prijs maar ook op de kwaliteit van de vezel, bijvoorbeeld c-vezel blijft mooier rechtop staan dan een platte vezel. 
Wij bezorgen in een straal van 50km gratis en bestellingen boven de € 250 ook gratis bij u thuis.
Kunstgras kopen doe je gewoon online of kom naar de winkel. U kunt het direct meenemen of laten bezorgen.

Weet u niet welk kunstgras voor u geschikt is?
Bekijk de kunstgras-keuzewijzer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kunstgras kopen bij de specialist

Ook een onderhoudsvrije tuin? Niet maaien, geen kantjes meer knippen, niet meer sproeien, altijd direct genieten van uw tuin als je thuis komt. Altijd een mooie frisse groene tuin, geen dorre plekken waar de trampoline of zwembad heeft gestaan. Ga ook voor kunstgras! Wij hebben voor u een mooie collectie samengesteld van diverse leveranciers. We kunnen dat we de klant het beste kunnen helpen door een compacte collectie aan te bieden in plaats van 30 soorten waar amper verschil in zit. Ook kunnen wij zo goedkoper inkopen in de massa en u dus ook zeer scherpe prijzen bieden. Waar u op moet letten bij kunstgras kopen; onze collectie bestaat uit verschillende soorten, samengesteld van poolhoogtes (lengte van de sprietjes) 20mm tot 42mm. 2cm tot 2.6cm hoog kunstgras is prima geschikt voor balkon, maar deze kan natuurlijk ook zeer goed in de tuin. U kunt altijd eerst gratis stalen aanvragen voor u online gaat bestellen. Wij bezorgen in een straal van 50km gratis en bestellingen boven de € 250 ook gratis bij u thuis. Voor overige bestemmingen bedragen de bezorgkosten slecht € 45,- omdat dit met een transportbedrijf gaat en niet met de post kan. Wij hanteren een levertijd van 2-5 werkdagen en wij bellen van te voren, we staan niet zomaar bij u op de stoep.

De voordelen van kunstgras

Kunstgras kopen en leggen van een kunstgrasmat kent ten opzichte van normaal gras vele voordelen. Vroeger waren de kunstgras prijzen veel hoger. Maar omdat er steeds meer verkocht wordt, gaat de prijs steeds verder naar beneden en wordt de kwaliteit steeds beter. Ten eerste ben je met synthetisch gras geen tijd kwijt aan maaien. Waar normaal gras regelmatig gemaaid moet worden blijft uw kunstgrasmat dezelfde lengte en ben je hier dus geen tijd aan kwijt. Ten tweede bent u met uw kunstgrasveld ook geen tijd kwijt aan sproeien.. Door kunstgras te kopen en het niet leeft, heeft kunstgras geen water nodig om zijn vorm en kleur te behouden. Dit brengt ons gelijk bij een derde voordeel, kunstgras wordt niet beïnvloed door de jaargetijden. Zo hoeft u met kunstgras kopen voor in de tuin niet bang te zijn dat deze in de zomer bij hoge temperaturen geel gaat kleuren en hoeft u in de winter niet bang te zijn dat de grond bevriest en de wortels breken. Tot slot zal u met kunstgras kopen en leggen geen oneffenheden krijgen in het gazon, kleurverschil en kale plekken zijn bij kunstgras niet aan de orde.

Naast de reguliere collectie, verkopen wij ook restanten en coupons kunstgras. Bij kopen van kunstgras kunt u hier ook altijd rekening mee houden. Wie weet zit er net een stuk voor u bij!

Prijzen inclusief 21% BTW